V Razredu talentov se je proslavila Janina, navdušili tudi ostali!

V Razredu talentov se je proslavila Janina, navdušili tudi ostali! (foto: PlanetTV) PlanetTV
20. 12. 2014

V prisrčnem šovu Razred talentov na Planet TV, v katerem izbrani mladi talenti med osmim in štirinajstim letom pod mentorstvom izurjenih glasbenih mačkov in mačk pojejo klasike, se je do danes veliko tega zgodilo.

Med mladimi glasbenimi vajenci, nad katerimi budno bedijo Katarina Habe, Aleksander Mežek, Alenka Godec in Tomi Meglič, je kot prva zmagovalka izziva slavila Janina, ki je zapela uspešnico iz filma James Bond Skyfall.

Janino je ocenil priznan manager Dejan Radičevič: "Glede odrskega nastopa mi je bila najbolj všeč Janina. Gestikulacija in izvajanje je bilo spot on, zelo dobro." Janina je tako za nagrado dobila duet s svojo mentorico Alenko Godec, s katero sta zapeli Abbino uspešnico Mamma Mia.

Janini sta sledila dva Katarinina učenca Ema in Matevž, še posebno slednji pa je komisijo navdušil s svojim celotnim imidžem. Strokovni komentator Tim Kores je o mlademu talentu namreč povedal: "Matevž je največji roker. Že ko sem zagledal rdečo 'ledrco', tanke nogice in ogromne čevlje je bilo to zame to. Divji mladenič se je odlično odrezal."

Nad Emino igrivostjo pa je bila najbolj navdušena strokovna komentatorka Jadranka Juras: "Pri njej mi je bilo zelo všeč, ker ostaja otrok in ne oponaša starejših pevcev. Njena iskrenost, srčnost in otroškost, to jaz iščem pri otrocih. To je zelo pomembno, da jim starši pustijo, da ostanejo otroci in jih ne silijo, da vstopijo v svet odraslih."

Še dva video utrinka iz Razreda talentov

Je bil Tomi ganjen do solz?

Učenka Tomija Megliča Špela je zapela znamenito pesem Somewhere over the rainbow iz filma Čarovnik iz Oza. Najmlajša nastopajoča izmed talentov, je s svojim prečudovitim glasom in mladostno izvedbo svojega učitelja Tomija ganila skoraj do solz, zato ni skoparil s hvalo: "Ti si tako posebna punca. Jaz sem mel ves čas kocine pokonc. Ti si takšna mala Bjorkica."

Sicer pa, prepričajte se sami.

Matevž je že dobil naziv mladi Mick Jagger

Katarina je s svojim učencom vadila pesem Footloose, kako pa se je odrezal Matevž, lahko preverite spodaj na posnetku. Lahko le rečemo, da Matevž komisije ni navdušil le z intonacijo, temveč tudi z izvedbo in stajlingom. Matevž si je tako že prislužil naziv mladega Micka Jaggerja.

Več o dogajanju pa na spletni povezavi Razred talentov

Priporočamo