Vam gre valentinovo na živce?

Vam gre valentinovo na živce? (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
14. 2. 2020

Ali tudi vi ob omembi najbolj romantičnega praznika zavijete z očmi? Vam gre valentinovo na živce? Ko nam gre nekaj na živce, pravzaprav čutimo intenzivno mešanico občutkov med jezo, frustracijo in hrepenenjem. Gre za zelo močen čustveni odziv, ki pa ga zelo redko izrazimo in mu dovolimo, da se sprosti.

Naj bo še tako banalno, a v času valentinovega je v zraku zelo veliko potlačenih čustev, ki vplivajo na naše dobro počutje. Če ste zdaj odmahnili z roko in rekli, ah to se me ne tiče, hkrati pa vam gre valentinovo še vedno na živce, to pomeni, da si čustev niste priznali in ste jih samo potlačili, kar pomeni, da so še vedno z vami, le čutiti si jih ne dovolite. Če boste zelo iskreni in pozorni, so se iz vaših misli preselila nekam v telo. Zakaj jih ne bi odtapkali in v telesu namesto jeze in frustracije začutili mir in sproščenost.

Tapkajmo skupaj na spodnji povezavi: 

 

Če še ne znate tapkati, se lahko naučite tukaj: 

 Z vami tapka Katja Drobež, izvajalka EFT, ki jo najdete tukaj.

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri