Morda pa je to zmenek, ki vam je pisan na kožo (in eden od pozitivnih učinkov karantene!)

Morda pa je to zmenek, ki vam je pisan na kožo (in eden od pozitivnih učinkov karantene!) (foto: PROMO) PROMO
26. 3. 2020 | Promocijsko sporočilo

Pri ona-on.com v teh dneh vzpostavljajo avdio in video zmenke, s pomočjo katerih se boste lahko začasno družili kar prek spleta. 

Povsod po svetu je v zadnjem mesecu zaznati velik porast uporabe aplikacij in storitev za spletno spoznavanje, kako tudi ne? Zmenki v živo so praktično prepovedani, ljudje pa smo #ostalidoma z računalniki in telefoni v roki.

Pri ona-on.com pravijo, da ni toliko problem v nekaj tisoč novih uporabnikih v zadnjih dveh tednih, kot je v tem, da se je zelo povečal obseg uporabe. Če smo včasih na ona-on.com pogledali po 10-krat dnevno, je to zdaj 100-krat. Socialna izolacija nas je torej izrazito usmerila v daljše preživljanje časa na spletu in spletno spoznavanje.

Kako je socialna izolacija spremenila spletno spoznavanje?

1. Znatno povečan obseg uporabe, 100.000 mesečno aktivnih na ona-on.com.

2. Daljše dopisovanje in spoznavanje prek spleta namesto zmenkov v živo.

3. Povečan obseg klepetov, pošiljanja slik, animiranih slik, video voščilnic.

Prihajajo avdio in video spletni zmenki namesto fizičnih srečanj

Medtem ko nekateri še vedno prakticirajo domnevno varne zmenke v živo in se dobijo na sprehodu namesto v lokalu na kavi, je verjetno samo vprašanje časa, kdaj bo tudi to prepovedano ali prenevarno, začasno ostajamo torej na spletu.

V času, ko so fizična srečanja omejena, je smiselno, da nadgradimo dopisovanja še s klici in pozneje z video pogovorom prek spleta. Pri ona-on.com so avdio in video zmenke vpeljali že leta 2013, vendar jih takrat še praktično nihče ni bil pripravljen uporabljati, zato so storitev umaknili. V 2020 se bo storitev z novejšimi tehnologijami vrnila na mobilne telefone.

Leta 2013 še ni bil čas za avdio/video zmenke na ona-on.com, zdaj se ponovno vračajo!


Na ta način se dejansko virtualno družimo in poleg dopisovanja zaznavamo govorico telesa, barvo glasu, humor, gestikulacije ipd., kar je presenetljivo dober približek zmenka v živo. 

Ocenimo torej lahko, ali se bomo po zaključku domačega pripora dejansko srečali tudi v živo. Za številne bodo avdio in video zmenki noviteta, potrebovali bodo nekaj časa, da se jih navadijo.

Čas za nove veščine spletnega spoznavanja

Samski imajo v teh dneh priložnost, da pregledajo obsežno knjižnico znanja na ona-on.com, preverijo na stotine zgodb parov, ki so se spoznali na ona-on.com, in preletijo napotke, kako najhitreje do uspeha. Vse omenjeno najdete na ona-on.com/magazin.

Če v tem obdobju iščete družbo, vsekakor odklikajte na ona-on.com, ki je nedavno postal NAJ servis za spletno spoznavanje v Sloveniji (raziskava Valicon, januar 2020), poleg tega pa je ona-on.com tudi NAJ mobilna aplikacija v Sloveniji – WebSi Prvak (2018). Začnite tukaj: ona-on.com/registracija.

Mobilna aplikacija ona-on.com deluje na spletu (PWA) tako, da vtipkate ona-on.com kar v brskalnik svojega pametnega telefona in ne iščete aplikacije po “app store-ih”. Seveda pa lahko začnete tudi na računalniku, prenosniku ali tablici.

Preverite brezplačno in brez obveznosti

Če bi radi preizkusili spletno spoznavanje na ona-on.com, naredite to v teh dneh popolnoma brezplačno in brez obveznosti.

Ko boste po brezplačni registraciji v celoti izpolnili profil na ona-on.com, prejmete tudi lepo darilo za nove uporabnike, tako da investicija v spletno spoznavanje ne bo problem.

Prejeli pa boste tudi dostop do številnih izobraževalnih vsebin, kjer se enostavno poučite, kako najhitreje do spletnih zmenkov in pravega partnerja s pomočjo ona-on.com. Prvi korak pa je brezplačna registracija: ona-on.com/registracija.

 

Ona-on.com je najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji (WebSi Prvak 2018).

Ona-on.com je vodilni portal za spletne zmenke v Sloveniji v 2020

Nedavna raziskava raziskovalne hiše Valicon (Intimne zveze in moč in percepcija znamk spletnih servisov za intimne zmenke, januar 2020) je pokazala, da je ona-on.com prva izbira samskih Slovencev, ki iščejo resno zvezo. 

Ona-on.com je najbolj prepoznana blagovna znamka na področju zmenkov, ki je v očeh Slovencev izrazito usmerjena v resne zveze in je pri tem tudi najbolj uspešna. Samski, ki iščejo sorodno dušo na ona-on.com, še posebej cenijo zasebnost, varnost ter dobro pomoč in podporo pri iskanju partnerja.

Tina & Luka, virtualna asistenta na ona-on.com.

Na ona-on.com pri spoznavanju pomagata tudi virtualna asistenta, Tina & Luka. Preženite dolgčas in spoznajte nove zanimive ljudi ter se v času karantene odločite, ali jih želite – ko bo spet varno – spoznati tudi v živo: ona-on.com/registracija.

Ona-on.com dejstva in številke

→ Več kot 180.000 registriranih, več kot 100.000 trenutno aktivnih uporabnikov.

→ Najboljši servis za zasebne stike v Sloveniji (Valicon, 2020).

→ Najboljša mobilna aplikacija v Sloveniji (WebSi Prvak, 2018): ona-on.com/app.

→ Brezplačni preizkus brez obveznosti: ona-on.com/registracija.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri