Priznano slovensko trenerko v Istanbulu oblegale množice, ki so se želele slikati z njo

2. 2. 2024
Deli
Priznano slovensko trenerko v Istanbulu oblegale množice, ki so se želele slikati z njo (foto: Instagram/vida.macura.maglica)
Instagram/vida.macura.maglica

Vida Macura Maglica je bila v Turčiji prava zvezda, predstavili so jo kot "svetovno znano kondicijsko trenerko", na sejmu pa se je z njo želela slikati množica ljudi.

Vida Macura Maglica je ena najuspešnejših slovenskih kondicijskih trenerk in soustanoviteljica aplikacije Extreme Training®️, ki je leta 2020 zasedla prvo mesto v svetu na podlagi inovativnosti med vsemi aplikacijami za zdravje in fitnes. Že kmalu pa se v aplikaciji obetajo številni novi treningi, ki bodo mnoge navdušili.

V preteklosti je bila kot edina Evropejka povabljena na največji svetovni športni sejem v Dubaju, pa v Rimini in Beograd, zdaj pa lahko svojim uspehom doda novega: povabilo v Turčijo, v Istanbul, kjer je bila glavna gostja – in velika zvezda – športnega sejma World Sport Istanbul in kjer so se številni želeli slikati z njo.

Sejem, ki ga vsako leto obišče ogromno obiskovalcev, je v Istanbulu potekal med 10. in 13. januarjem 2024. Macura Maglica, ki ni bila le glavna gostja, temveč tudi obraz sejma, je na glavnem odru odvodila dva treninga, enega v petek, drugega pa v soboto. In na obeh seveda več kot blestela.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vida Macura Maglica (@vida.macura.maglica)

Nad gostoljubjem organizatorjev in udeležencev sejma je bila navdušena: njen prihod na sejem pa je bil v slovu največjih zvezd, saj jo je pospremila množica novinarjev in snemalcev, ki so njeno gibanje po sejmu v živo prenašali na različne medijske kanale, po oddelanem treningu pa so njeni oboževalci komaj čakali, da so lahko stopili do nje in si izborili fotografijo z našo veliko trenersko zvezdo.

"Zelo so bili uvidevni in kulturni in strpno so čakali, da pridejo na vrsto za slikanje. Ker je bila vrsta zelo dolga, smo za fotografiranje porabili kar veliko časa, a moram priznati, da mi je to vedno v čast in to rada počnem, saj imam svojo skupnost neizmerno rada. Cenim njihovo pripadnost do mene in do naše znamke Extreme Training®, za to sem neizmerno hvaležna," nam je po sejmu povedala.

Opazila je tudi, da so bili vadeči pod odrom izjemno dobro kondicijsko pripravljeni, saj ji treninga ni bilo potrebno modificirati z lažjimi vajami, ampak so ga oddelali točno po programu, ki si ga je zamislila. "Vtisi s tega športnega sejma so skratka fenomenalni in izjemno sem zadovoljna, da sem lahko del njihove športne zgodbe," zaključuje.

A to še ni vse, že kmalu bodo na voljo videoposnetki z vseh svetovnih sejmov, kjer je bila v zadnjem času naša priznana trenerka in jih bodo imeli njeni sledilci in oboževalci na voljo v aplikaciji. Tako bodo imeli vsi možnost, da bodo opravili takšen trening, kakor ga je naredila naša zvezda na vadečih sejmih in tako treninge opravili kar iz udobja svojega doma. Vsekakor priložnost, ki je ne gre zamuditi.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan