VIDEO: Tek po Beogradu v spodnjem perilu!

VIDEO: Tek po Beogradu v spodnjem perilu! (foto: Profimedia) Profimedia
1. 2. 2018

Ja, prav ste prebrali. Dejansko gre za zimski tek v spodnjem perilu oziroma za "Belgrade Underpants Run," ki bo v srbski prestolnici potekal ta konec tedna.

Gre za zabavno športno prireditev, ki je namenjenena pogumnim, veselim in "nezmrzljivim" ljubiteljem teka. Privč je tak tek na 1.000 metrov v Beogradu potekal lani na poledeneli stezi na Adi Ciganliji. Čeprav se je prijavilo le okrog deset tekačev, se jim je nenapovedano pridružilo še nekaj meščanov.

Poglejte si video posnetek lanskega teka - tako si boste lažje predstavljali, kako to poteka:

Očitno je, da se udeleženci zelo zabavajo! Letos je za ta tek preko Facebooka interes pokazalo več kot 1.000 ljudi, organizatorji pa upajo, da bo dejansko prišlo okrog 100 najpogumnejših. Za vikend je napovedano sneženje, kar bo zagotovo dodatno povečalo atraktivnost teka.

In še ena zanimivost: zmagovalec ne bo tisti, ki bo prvi pritekel skozi cilj, temveč lastnik najbolj provokativnega kostuma za tek. Nagrada? Masaža s toplo čokolado. Če se konec tedna mudite v Beogradu, se le udeležite te prireditve - zagotovo se boste zabavali (tako v vlogi gledalca kot v vlogi - morebitnega - tekača).

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri