VIII. Epizoda Vojne zvezd: Poslednji jedi osvaja tudi Cineplexx kina po Sloveniji

VIII. Epizoda Vojne zvezd: Poslednji jedi osvaja tudi Cineplexx kina po Sloveniji (foto: Cineplexx Slovenija) Cineplexx Slovenija
15. 12. 2017 | Promocijsko sporočilo

Zvesti oboževalci sage Vojne zvezd so po dveh letih dočakali težko pričakovano VIII. Epizodo Vojne zvezd: Poslednji jedi. Prvi odzivi na film so odlični. Lucasfilm v Vojni zvezd: Poslednji Jedi, nadaljuje Skywalkerjevo sago, ko se junaki filma Sila se prebuja pridružijo galaktičnim legendam v epski pustolovščini, ki razkrije stoletja trajajoče skrivnosti Sile in prinaša šokantna odkritja, vezana na preteklost.

Na zaprti ponedeljkovi predpremieri nove Epizode VOJNA ZVEZD: POSLEDNJI JEDI vCineplexxu Kranj so si številni znani obrazi in novinarji, ljubitelji najbolj epske sage, kot prvi v Sloveniji ogledali VIII. Epizodo.

Med njimi so bili: glasbeniki Andrej Šifrer, Rok Trkaj in član Siddharte Tomaž Okroglič Rous, igralci Maja Martina Merljak, Aliash Tepina in Andrei Lenart, stand up komika Klemen Bučan in Miki Bubulj, fotografa Aleš Bravničar in Črt Slavec, blogerki Ajda Sitar in Tjaša Deu. Velik ljubitelj sage je tudi župan MO Kranj, Boštjan Trilar. Dogodka so se udeležili še Jasmin Hukič z družino, Azra Selimanovič, David Urankar, Matej Špehar in Taiji Tokuhisa.

Za odlično vzdušje na premieri je poskrbel moderator Uroš Bitenc ter ekipa Na meni nevidnega, ki so prihod filma počastili oblečeni v izjemne kostume svojih najljubših likov iz sage Vojne zvezd. Seveda so na ekskluzivni premieri v Sloveniji pozdravili goste tudi Stormtrooper in Dart Vader ter Droid BB-8.

Trije srečneži so se razveselili unikatne ročne ure Star Wars ter dveh NLB predplačniških kartic Mastercard z NFC nalepko. Presenečenja se je razveselilo tudi dvajset obiskovalcev, ki jih je pod sedežem čakal vplačan listek nove igre Vikinglotto.