Vroča avtopralnica pri Španu

3. 7. 2017 | Promocijsko sporočilo

V centru mobilnosti Špan so ponosni na svojo avtopralnico, ki slovi kot ena najboljših avtomatskih avtopralnic pri nas. Tokrat pa so na veselje obiskovalcev Dneva avtopralnice poskrbeli še za najbolj vroče pranje avtomobilov v mestu.

V centru mobilnosti Špan se je v petek, 30.6., odvijal Dan avtopralnice. Prihod poletja in visokih temperatur so počastili z dodatnim spremljevalnim programom. V pralnici je odmevala glasna glasba, za glavno atrakcijo pa sta poskrbeli go-go plesalki, ki sta strankam oprali prednje steklo. Oblečeni le v vroče kopalke sta kar klicali po fotografijah dneva na socialnih omrežjih.

Dan avtopralnice Špan

Pri Španu niso pozabili niti na dekleta, saj je tudi za njihovo sprednje steklo poskrbel zapeljivi plesalec z lepo oblikovanim telesom. Presenečenja in nasmeški na obrazih strank pa so bili pika na i celotnemu dogodku.

»Danes smo pokazali, da nismo le najsodobnejša in laku najbolj prijazna pralnica, kot smo to običajno. Ampak smo lahko tudi zabavna pralnica s spremljevalnim programom,« je ob dnevu avtopralnice dejal Boštjan Gorc, vodja maloprodaje v Špan d.o.o. Avtopralnica Špan slovi kot ena najboljših avtomatskih pralnic pri nas z izjemno mehkimi krtačami Washtec SoftTecs.

»Lepi in čisti avtomobili ter lepa dekleta so od nekdaj povezani. Čez lužo so taki dogodki del tradicije in morda tudi pri nas to postane tradicionalno,« je idejo razložil vodja marketinga Anej Ferko.

Dan avtopralnice Špan

Na dogodku je bilo mogoče opaziti tudi številne znane obraze slovenske medijske scene in mnogi med njimi so zabavno dogajanje ovekovečili tudi s svojimi telefoni in ga delili na družabnih omrežjih.

Več utrinkov z dogodka najdete v fotogaleriji.

Priporočamo