Werner: Vsak dan tri ure športa

Werner: Vsak dan  tri ure športa (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Nova
5. 12. 2017

Ker se bliža konec leta, je Wernerjev koncertni urnik popolnoma natrpan.

"Letos me čaka ogromno nastopov, najbolj zahtevni pa so  koncerti v športnih dvoranah, saj zahtevajo največ organizacijskega dela, priprav in vaj. Se jih pa izredno veselim, ker se na teh koncertih pretaka posebna energija med mano in mojim občinstvom."

Wernerja koncerti še čakajo. "Letos bo koncert  8. decembra v dvorani Golovec v Celju. Naslednje leto pa me čakajo še Maribor, Ljutomer, Kranj, Novo mesto ..."

In kako zdrži ta tempo nastopov? "Iskreno povedano je zelo naporno. Veliko je dela in težko je držati ta tempo, zato sem hvaležen bogu, da mi je podaril zdravje, da lahko vztrajam že 28 let in sem vedno nekako pri vrhu zabavne glasbe. Za zdaj mi ni zmanjkalo idej, saj me še veliko tega čaka letos in prihodnje leto."

Znano je, da Werner zelo skrbi za svojo kondicijo. "Energijo pridobim z rednim obiskom fitnesa. Moj dan se začne z zdravim zajtrkom in triurnim fitnesom, potem pa veselo na delo. Energijo mi podari tudi občinstvo na nastopih, posebno pa tisti, ki pridejo v športne dvorane in ga skupaj zažuriramo," je iskren Werner.

Foto: Goran Antley