Zagrebčani razgrabili novi sladoled, ki ima okus po čokoladi kinder!

Zagrebčani razgrabili novi sladoled, ki ima okus po čokoladi kinder! (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
14. 3. 2018

Zagrebčani so v nekaj urah razgrabili celotno pošiljko nove vrste sladoleda na hrvaškem trgu, ki se je pojavila samo v dveh trgovinah v glavnem mestu sosednje države. Hrvaški mediji poročajo, da so Zagrebčani v torek v vrstah čakali, da bi kupili sladoledno uspešnico z okusom, podobnim čokoladi kinder.

Celotne zaloge sladoleda so v hipu pobrali iz trgovskih zamrzovalnikov, čeprav je cena za kornet kinder bueno občutno višja kot za podobne sladoledne izdelke. Ne glede na ceno, ki znaša 19 kun (2,6 evra), ni bilo malo Zagrebčanov, ki so naenkrat kupili tudi po 20 kosov, so poročali hrvaški mediji.

Tisti, ki so si privoščili nov sladoled, ga opisujejo kot mešanico okusov lešnika in jedra čokolade kinder v hrustljavem kornetu z debelim namazom lešnikove kreme.

Trgovci v Zagrebu napovedujejo, da bodo novo pošiljko sladoledne uspešnice spet ponudili danes v poznih popoldanskih urah, a pred ljubitelji tovrstnih sladoledov je že nov izziv, saj v Nemčiji že ponujajo podoben sladoled z belo čokolado.

Priporočamo