Zaključilo se je snemanje glasbene komedije Mamma Mia! Spet začenja se

Zaključilo se je snemanje glasbene komedije Mamma Mia! Spet začenja se (foto: Karantanija Cinemas) Karantanija Cinemas
21. 12. 2017

Razposajena filmska ekipa je že zaključila svoje nekaj mesečno bivanje hrvaškem otoku Vis, ki je za potrebe filma postal grški otok Kalokairi, kjer so posneli prvi del. V slovo je nastal kratek video, ki ob zvokih Abbe razkriva prve posnetke težko pričakovanega nadaljevanja uspešnice, ki je pred natanko desetimi leti navdušila milijone gledalcev po vsem svetu.

O FILMU:

Pričakujemo lahko obilico petja in plesa, ki odlikuje že prvi del, v katerem smo spoznali simpatično mladenko Sophie, ki se bo kmalu poročila in bi zato rada ob sebi imela tudi očeta. Ker ji uporniška mama Donna nikoli ni zaupala očetovega imena, Sophie na mali grški otok pripelje trojico moških iz mamine preteklosti. Med ugotavljanjem, kdo bi lahko bil njen oče, nastaneta kaotičen vrtinec zabavnih zmešnjav in poplava romantičnih čustev.

Mamma Mia

Filmska zgodba drugega dela se vrača v zgodovino in opisuje dogajanje, ki je pripeljalo do dogajanja, ki smo ga spoznali v prvem delu. V vlogi Donne bomo spet gledali in poslušali Meryl Streep, vračata pa se tudi Julie Walters kot Rosie in Christine Baranski kot Tanya. V vlogi hčerke Sophie bo spet nastopila Amanda Seyfried, medtem ko se  Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård in Colin Firth vračajo kot njeni trije možni očetje Sam, Bill in Harry.

Mamma Mia

Mlado Tanyo bo igrala Alexa Davies, mlado Rosie pa Jessica Keenan Wynn, medtem ko bodo v vlogah mladih Sama, Billa in Harryja nastopili Jeremy Irvine, Josh Dylan in Hugh Skinner.

Slišali bomo lahko Abbine uspešnice, ki jih ustvarjalci prvega dela niso uporabili, manjkale pa ne bodo niti nekatere pesmi, ki so krojile zgodbo prvega dela.

Za težko pričakovano nadaljevanje je scenarij napisal Ol Parker (Eksotični hotel Marigold), ki je film tudi režiral.

Mamma Mia

IGRAJO: Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, StellanSkarsgård, Julie Walters, Dominic Cooper,AmandaSeyfried, Christine Baranski, Lily James, Josh Dylan, Hugh Skinner, Jeremy Irvine, Alexa Davies, Jessica Keenan Wynn, Andy Garcia in Cher

ŽANR: Glasbena komedija