Zaobljuba, ki v osrčje postavlja potrebe gostov

21. 6. 2017 | Promocijsko sporočilo

Spreminjajoče se gospodarsko okolje nenehno prinaša nove izzive in postavlja nove cilje. Nanje družba OMV odgovarja z zaobljubo blagovne znamke»WeCare More«. V osrčju poslovanja je namreč izpolnjevanje želja in pričakovanj gostov bencinskih servisov, zaposlenih ter partnerjev upravljavcev. To omogočajo visoko kakovostni izdelki, storitve in sodobna tehnologija, ki so na voljo na bencinskih servisih OMV. Ti so središča, kjerželi OMV pričakovanja gostov preseči tako z vidika ponudbe kot tudi ustrežljivosti zaposlenih.

Spreminjajoče se gospodarsko okolje nenehno prinaša nove izzive in postavlja nove cilje. Nanje družba OMV odgovarja z zaobljubo blagovne znamke »We Care More«. V osrčju poslovanja je namreč izpolnjevanje želja in pričakovanj gostov bencinskih servisov, zaposlenih ter partnerjev upravljavcev. To omogočajo visoko kakovostni izdelki, storitve in sodobna tehnologija, ki so na voljo na bencinskih servisih OMV. Ti so središča, kjer želi OMV pričakovanja gostov preseči tako z vidika ponudbe kot tudi ustrežljivosti zaposlenih.

Prvovrstni izdelki in storitve v ponudbi OMV

Gostje bencinskih servisov imajo tako po vsej Sloveniji dostop do odličnih storitev in bogate izbire visoko kakovostnih izdelkov – od visoko zmogljivih goriv do okusne ponudbe VIVA.

MaxxMotion goriva zagotavljajo večjo zmogljivost, podaljšujejo življenjsko dobo motorja, zmanjšujejo emisije in zmanjšujejo porabo. Novo gorivo OMV MaxxMotion 100plus tako spada v razred goriv najvišje kakovosti. Izpolnjuje namreč najvišje zahteve avtomobilske industrije, določene v listini Worldwide Fuel Charter, ki jo oblikujejo največji proizvajalci avtomobilskih motorjev iz Evrope, Združenih držav Amerike in Japonske.

Več manjših stvari, ki štejejo - We Care More

Dišečo skodelico kave VIVA Cafe gostje prejmejo iz rok izučenih barist – kavnih mojstrov, ki so svoje znanje in veščine o pripravi kave izpopolnjevali na posebnih izobraževanjih. Kava VIVA Cafe prihaja iz pravične trgovine in nosi oznako FAIRTRADE, na bencinskih servisih OMV pa je pripravljena s posebnim občutkom ter svežimi sestavinami: kavo iz slovite italijanske pražarne in pravim mlekom!

»Zaobljuba blagovne znamke »We Care More« prežema čisto vsak aspekt našega dela,« pojasnjuje Vanja Lombar, generalna direktorica družbe OMV Slovenija. Pri tem dodaja: »Potrebe in želje naših gostov postavljamo v središče vsega, kar počnemo. Med drugim se trudimo posebno pozornost namenjati tudi najmlajšim obiskovalcem. Zasledujemo prvo mesto v mislih in srcu naših gostov, zato v naslednjih mesecih še več pozornosti namenjamo inovativnosti, svežini, kakovosti, skrbi za goste ter drobnim pozornostim, ki dajejo vrhunskosti piko na i.«

V OMV Slovenija napovedujejo nadaljnje nadgradnje, ki bodo zadovoljstvo ob obisku bencinskega servisa OMV ponesle še korak dlje. »Z dodajanjem več manjših stvari, ki štejejo, našim gostom pričaramo pravi občutek OMV-ja s ponudbo tistega, kar najbolj cenijo. To vključuje izbrano ponudbo zdrave hrane, kave s certifikatom pravične trgovine, domačim ambientom bencinskih servisov in najboljšo postrežbo. Obenem pa OMV zagotavlja goriva najvišje kakovosti, s katerimi vozniki najbolje poskrbijo za svoje vozilo. Na to lahko računajo vsi gostje bencinskih servisov OMV. Vedno in povsod,« zaključuje Vanja Lombar.

Priporočamo