#ZAobljuba z Ulo Furlan in Mišo Molk!

#ZAobljuba z Ulo Furlan in Mišo Molk! (foto: Miša Molk) Miša Molk
22. 1. 2018 | Promocijsko sporočilo

Si že ves mesec govoriš: »Jutri pa res začnem ...« S telovadbo, z bolj zdravo prehrano, nehati kaditi, več spati ali manj jesti? Si si zastavil svojo novoletno zaobljubo, pa je ne znaš začeti izpolnjevati? Morda potrebuješ vzpodbudo.

Ula Furlan in Miša Molk sta se odločili, da prvič skupaj stopita na pot k izpolnjevanju zaobljube. Po nasvete in najustreznejše načine, kako doseči zastavljen cilj in izpolniti skupno zaobljubo, sta odšli v Terme Portorož.

Ula Furlan in Ajil Kunhumbidukka Veettil, Shakit - Ayurveda center

Skupaj si bosta vzeli čas zase in ena za drugo

»To je najina prva skupna zgodba, kjer si bova skupaj vzeli čas zase - in najpomembneje - ena za drugo,« se skupne poti veseli srčna hedonistka Ula Furlan. In ko pomisli, da bosta to počeli skupaj na sončni slovenski Obali, že komaj čaka, kaj bo prinesel naslednji teden. Vsak ponedeljek bosta razkrili, katero storitev si lahko tisti teden v Termah Portorož privoščite kar 30% ceneje. Da boste tudi vi stopili na pot k doseganju boljšega sebe.

Želim postati boljša jaz!

Strokovnjaki v termah z najcelovitejšo wellness, termalno in zdravstveno ponudbo v Evropi bodo 8 tednov skrbeli, da bosta svoj cilj dosegli: »Postati boljša jaz!« Vsi bi si želeli biti boljši. Boljši sami zase. »Če ne zazna um, zazna telo!« se zaveda Miša Molk, kako pomembno je, da poslušamo sami sebe in delamo sebi v prid.

Miša Molk in dr. Lepa Veljanovič, Medicinski center sta se pogovorili o uresničitvi Mišine #ZAobljube

Na podlagi fizičnega in mentalnega zdravja jima bodo strokovnjaki Term Portorož svetovali, katere so najustreznejše storitve. Z osmimi različnimi sklopi posvetov, storitev, masaž in sprostitvenih tehnik bodo Ulo Furlan in Mišo Molk vodili, kako spremeniti tisto, kar povzroča največ preglavic. Pa naj bo to s pomočjo pravilnega dihanja, prehrano ali pa enostavno s skokom v termalno Pramorje.

Kliknite na www.lifeclass.net in sledite njuni prvi skupni poti. #ZAobljuba

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri