Zavarujte sebe in svoj avto tudi pozimi

Zavarujte sebe in svoj avto tudi pozimi (foto: profimedia) profimedia
24. 1. 2019 | Promocijsko sporočilo

Res dobro avtomobilsko zavarovanje vam ne nudi le kakovostne storitve in odličnega škodnega servisa, ampak vas tudi spodbuja k varnemu in odgovornemu ravnanju na cesti.

Tega se zavedajo tudi v zavarovalnici Generali, ki že 20 let posluje s posluhom za družbeno odgovornost in je del skupine Generali z več kot 185-letno tradicijo.

Za vse, ki bodo pri njih sklenili novo ali obnovili staro avtomobilsko zavarovanje, so pripravili številne ugodnosti. Med njimi je tudi brezplačen »zamrznjen bonus«, s katerim zavarovanec v primeru morebitne prometne nesreče ne izgubi bonusa in ne občuti povišanja premije avtomobilskega zavarovanja v prihodnjih letih. Potem je tukaj še vračilo 10 odstotkov plačane letne kasko premije za varne voznike, ki so ga na slovenskem trgu uvedli prvi. Za piko na i pa so ob sklenitvi res dobrega avtomobilskega zavarovanja pripravili tudi izjemno ugodno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini, ki nudi veliko varnosti za minimalen strošek. Za posameznike je na voljo že od 1,72 evra na mesec in za družino že od 3,87 evra na mesec. Tako se vi lahko posvetite uživanju v zadovoljnih trenutkih, za vse ostalo pa poskrbijo oni. In zima je takoj videti lepše.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri