Združimo moči in pomagajmo zgraditi šolo za nepalske otroke

22. 9. 2015
Deli
Anja na Triglavu, kmalu v Nepalu (foto: Anja Kovačič)
Anja Kovačič

Po rušilnem potresu Nepal ponovno kliče po naši pomoči. Tjakaj se je že obrnila novinarka Anja Kovačič, ki upa, da bomo roko nepalskim otrokom ponudili tudi mi. 

Nekaj dobrega je potrebno narediti tudi za druge in tako je z žilico za dobrodelnost pobudila akcijo Planet za Nepal. Novinarki Anji Kovačič se je tista izvirna ideja utrinila med gledanjem katastrofalnih posnetkov potresa v začetku tega leta: ''Takrat so jim pomagali domačini, zdaj pa je čas, da jim skupaj vrnemo pomoč.''

Anja bo s pomočjo Vikija Grošlja in člani odprave pomagala postaviti na noge najbolj prizadete in jim pomagala prižgati luč za bolj gotovo prihodnost, predali jim bodo denar zbran v akciji in zgradili šolo. Že po novem letu pa bo tja ponovno odpotovala in pozdravila 170 učencev, ki bodo dobili priložnost šolati se v sadu slovenske dobrodelnosti.

Rušilni potres v Nepalu je letos uničil mnoga življenja in domove.

Za svetlejšo prihodnost Nepalcev združimo moči in pomagajmo zgraditi šolo za nepalske otroke.
Svoj delček lahko prispevate tudi vi. Pošljite SMS z vsebino PLANETNEPAL5 na številko 1919 in donirajte 5 evrov ali pokličite 090 93 30 83 in donirajte 2,99 evrov. Svoje prispevke lahko nakažete na transakcijski račun SI56 61000-0011331305, odprt pri Delavski hranilnici. Kot namen nakazila navedite PLANET ZA NEPAL, koda namena pa je CHAR (pri dobrodelnem nakazilu stroškov nimate).

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu