Žitna kava Bianka odlična izbira za vse, ki radi živijo aktivno in želijo narediti nekaj zase

Žitna kava Bianka odlična izbira za vse, ki radi živijo aktivno in želijo narediti nekaj zase (foto: Promo foto) Promo foto
7. 1. 2020 | Promocijsko sporočilo

Zaradi naravnih sestavin je žitna kava Bianka odlična izbira za vse, ki radi živijo aktivno in želijo narediti nekaj zase, ne glede na trenutek dneva. Tako vam predstavljamo novost BIO žitno kavo z BIO figo in BIO cikorijo, izdelano iz organskih sestavin.

Bianka Classic BIO je nova žitna iz organskih sestavin – žitaric, cikorije in fig, ki dajejo klasični različici osvežujočo, sadno noto. Vse sestavine novega napitka Bianka so organskega izvora in imajo oznako BIO Evropske unije. To pomeni, da so izdelane skladno z zahtevami in strogimi predpisi, ki veljajo na področju ekološkega kmetovanja v Evropski uniji. Sama oznaka sporoča verodostojnost in tako končnemu potrošniku zagotavlja dodano vrednost. Napitek Bianka Classic BIO se proizvaja s praženjem, ekstrakcijo in instantizacijo skrbno izbranih sestavin – ječmena, cikorije, ječmenovega slada in fig.

Družino izdelkov Bianka poleg novega napitka Bianka Classic BIO sestavlja še Bianka Classic iz kombinacije žitaric, cikorije in slada – na osnovi žitaric in cikorije z veliko naravnimi vlakninami – sladkor pa napitku ni dodan in v celoti izvira iz njegovih sestavin! Izdelek je pripravljen iz skrbno izbranega ječmena, cikorije in ječmenovega slada ter rži ter je izvrstna izbira ne glede na čas v dnevu. Družino izdelkov Bianka sestavlja tudi Bianka 100% Cikorija, ki je v celoti izdelana iz te gomoljaste rastline in predstavlja popolno izbiro za vse z aktivnim življenjskim slogom, ki se izpostavljajo resnejšim fizičnim naporom ali pa preprosto iščejo okusno alternativo kavi.

Ne glede na izbor boste napitek enostavno pripravili z mlekom ali poljubnim rastlinskim napitkom, v katerega z žličko vmešate okus, ki vam kar najbolj ustreza. Z nekaj vaje boste skodelico napitka Bianka pripravili v manj kot minuti.

Franckovo ponudbo sestavlja pester izbor izdelkov za vse potrošnike, ki želijo jesti kakovostno hrano ter stremijo k zdravemu življenju in uravnoteženi prehrani. Za mnoge potrošnike je kava nepogrešljiva sestavina zajtrka, za osebe, ki ne posegajo po kofeinu, pa so napitki iz žitaric in cikorije, izdelani iz praženega ječmena, rži, sladu in cikorije, izvrstna alternativa, bogata z naravnimi vlakninami. Poleg linije instant napitkov Bianka nudi Franck tudi napitke Divka, Kneipp in Cikorija, ki so namenjeni vsem, ki uživajo v klasičnem načinu priprave.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri