Znova se bo zgodil ARTish!

Znova se bo zgodil ARTish! (foto: Erika Felicijan (ARTish)) Erika Felicijan (ARTish)
13. 6. 2013

Že dobro znani prodajno-razstavni ustvarjalski festival ARTish v poletnih mesecih čudoviti Gornji trg v Ljubljani ponovno spreminja v pisano dnevno sobo na prostem! Z unikatnimi izdelki slovenskih in tujih umetnikov ter njihovo kreativno energijo bo že drugo sezono razveseljeval obiskovalce vsako zadnjo soboto v mesecu, do vključno septembra.

Zadnjo junijsko soboto (29.6.) bodo tako Gornji trg zasedli številni slovenski in tuji oblikovalci unikatnega nakita, oblačil, slikarji, keramičarji, fotografi, pod nos vam bodo pridišala tudi unikatno izdelana mila in še kaj.

Vaši gostitelji ARTishani vas bodo crkljali s svojimi izdelki od jutra pa vse do večera (9.00 do 19.00), čez dan pa bosta potekali tudi dve brezplačni delavnici in sicer, delavnica orientalskega plesa z Matejo Mikulan (11.00 do 14.00) ter ustvarjalna delavnica s Čičkoračko, kjer bomo izdelovali papirnate veternice (12.00 do 14.00).  Z nami pa bo tudi Zavod LU – Love is Universal.

ARTish ni navadna art tržnica. ARTish je prostor, kjer lahko izveste zgodbe številnih ustvarjalcev, tako iz Slovenije, kot drugih bližnjih sosed, ki vam lahko povedo mnogo več o tem, kako živeti in se skušati preživljati z umetnostjo. ARTish je malo pisano mesto, kjer se lahko napolnite s pozitivno energijo sodelujočih in obiskovalcev. Mesto, kjer prevladuje ljubezen do svojega dela. In do drugih.

Več na www.artish.si.

Značke: ARTish

Priporočamo