Zanimivosti Promocijsko sporočilo

Zvezdana Mlakar vidi čisto vse

22. 11. 2016
Deli
Zvezdana Mlakar je vsakokrat znova navdušena nad prijaznostjo in strokovnostjo osebja Klinike Svjetlost. Na fotografiji z zdravnikom Nevenom Miličićem.

»Štiri mesece po operaciji oči in zamenjavi leč sem dokončno opravila z očali. Počutim se kot prerojena, predvsem pa sem srečna, ker vidim vse, čisto vse,« kot vulkan izbruhne igralka in voditeljica Zvezdana Mlakar.

Kontrolni pregled na Kliniki Svjetlost, kjer so ji pred poletjem z lasersko operacijo odpravili dioptrijo in ji pri tem vstavili leče s širokim razponom vida, ki hkrati preprečujejo možnost nastanka sive mrene, je pokazal, da je z njenim vidom vse tako, kot mora biti. Sem in tja bo morala še navlažiti oči z umetnimi solzami, sčasoma tudi vožnja ponoči v deževnem vremenu ne bo več težava.

»Tega se resnično veselim, kajti avtomobili žarometov, ki vozijo nasproti, me motijo,« pravi energična sogovornica, ki jo je operiral dr. Nikica Gabrić, direktor in ustanovitelj ene najmodernejših očesnih klinik v tem delu Evrope.

Svoje oči so mu zaupali že številni znani Slovenci, med njimi pevec Lado Leskovar, pevka Špela Grošelj, barovec Črt Banko in še bi lahko naštevali.

»Znal me je pomiriti pred operacijo, vsakokrat, ko pridem na pregled, pa sem vedno znova prijetno presenečena, kako prijazne in strokovno podkovane sodelavce je zbral okrog sebe. No, glede na to, da jih je bil prav vsakemu izmed njih mentor in da jim je je že od prvega dne dal vedeti, da je v Kliniki Svjetlost pacient kralj, kaj drugega niti ne moremo pričakovati,« še doda Zvezdana.