Astro napoved: Uf, marca bo nekaterim še kako "vročeeee", ljubezen bo potrkala na njihova vrata (tudi vam? Preverite!)

5. 3. 2024
Deli
Astro napoved: Uf, marca bo nekaterim še kako "vročeeee", ljubezen bo potrkala na njihova vrata (tudi vam? Preverite!) (foto: Profimedia)
Profimedia

Zagotovo bo pomlad v zraku in nekateri bodo uživali na krilin novo odkrite ljubezni, pravijo astrologi.

Oven

Po tihem boste z energijo Sonca v ribah tisti ovni in ovnice, ki ste pred kratkim zaključili razmerje gojili željo, da bi nekdanje razmerje lahko morda spet oživelo. Po daljšem razmisleku se boste potrudili, da poveste, kar mislite, ne glede na posledice, ki vas lahko kasneje doletijo. Samski, največ strastnega se bo dogajalo takrat, ko boste sproščeni in pripravljeni zaupati svojemu instinktu. Ljubezen bo v zadnjih dneh marca, ko se bo Mars nahajal v znamenju rib dišala po nežnem povezovanju, polnem toplih besed. Vse skupaj vas bo tako zelo prepričalo, da ne ne boste več iskali kamna spotike.

Bik

Na področju čustev lahko v prvih dneh marca, ko se bosta Venera in Mars nahajala v znamenju vodnarja napredujete. Navdušeni boste, ker se bo potem, ko se boste za nekaj prijetnega odločili vse skupaj hitro razvilo. Samski biki in bikice, če simpatijo srečujete v službi nikar vajinega druženja preveč ne obešajte na velik zvon. Zmeda v glavi, ki je tesno povezana s srčnimi željami se bo začela umikati v zadnjih dneh marca, ko Sonce pride v znamenje ovna. Čutili boste, kaj morate storiti. Navihana pohvala, ki jo boste prejeli v zadnjih dneh marca, vas bo prepričala, da ste lahko zadovoljni s sabo.

Dvojčka

Vzemite si v začetku marca, ko vas bo spremljal vpliv Venere v znamenju vodnarja čas za glasne pogovore s svojo notranjostjo, še posebej v zvezi s potlačenimi čustvi. Bodite v sredini meseca, ko se bo vse dogajalo v drugačnih smereh pozitivno naravnani in ne dovolite nikomur, da bi vas spravil v slabo voljo. Prav tako ne zamerite preveč, če nekdo ne boi imel dovolj časa za izpolnitev določenih obljub. Nekaterim dvojčkom in dvojčicam bo konec marca, ko prihaja spontana energija Sonca v ovnu všeč nekdo ki je v razmerju. Na vsak način se boste želeli spustiti v kakšno avanturo, vsaj besedno.

Rak

Vezani raki in rakice boste želeli razmerje z energijo Sonca v znamenju rib poglobiti ter se ljubljeni osebi še bolj posvetiti. Nekateri se boste ukvarjali z vprašanjem skupnega življenja, saj se boste želeli premakniti stopničko naprej. Veliko se bosta pogovarjala in si zaupala, zato v marcu o slabi volji in ljubosumju ne bo niti sledu. Glede tega, s kom narediti korak naprej se boste tisti ki ste samski v zadnjem delu marca, ko se bo Venera nahajala v ribah odločili lažje, kot ste mislil. Najbolj vam bo pomembno, da simpatija verjame v vas. V zadnjih dneh meseca se boste posvetili temu, da obogatite področje intimnih odnosov.

Lev

Če želite razrešiti situacijo, ki vas na področju čustev preganja že nekaj časa, prituhnite drugi strani in ne delajte že v naprej svojih zaključkov. Prav tako bo pomembno, da izpustite očitke, ki so že zdavnaj za vama. V drugi polovici marca boste klepetavi in spogledljivi. Tudi če vas bo nekdo kar tako pohvalil, si boste predstavljali da si želi več kot le prijateljstvo. Ljubeče boste vezani levi in levinje v zadnjem delu marca ko se bo Sonce nahajalo v znamenju ovna ljubljeni osebi namignili, kaj bi morala v prihodnosti narediti drugače. Najprej poskrbite za obojestransko zadovoljstvo, tudi za vrati spalnice.

Devica

Sprejeti boste morali dodatno odgovornost na področju ljubezenskih odnosov, zato vas bo v začetku marca spremljal notranji nemir, ki bo na zoprn način vplival tudi na splošno počutje. Kljub temu se nikar ne prepuščate presoji drugih, tudi če naletite na kakšno nepričakovano oviro. Zberite se in se v zadnjem delu marca, ko se bo Sonce nahajalo v ovnu osredotočite le na eno težavo, nekaj, kar je povezano z ljubezenskim vprašanjem, ki vas razžira že dlje časa. Vezane device, v zadnjih dneh marca bosta sicer zmedena, vendar po drugi strani zelo složna ter povezana. Kljub manjšim zapletom bo zaključek meseca fantastičen.

Tehtnica

Začetek marca, ki ga bo spremljal vpliv Sonca v znamenju rib bo nekoliko napet, vi pa nervozni zaradi nerešenih zadev na ljubezenskem področju. Prebudili se bodo manjši zakonski nesporazumi, ki jih boste najlažje rešili z veliko mero tolerance in iskrenim soočenjem. Vendar se ne ustrašite prehitro, saj bosta že v zadnjem delu marca gradila odnos na globokem zaupanju in romantičnih nočeh, ki bodo v vajino vezo dodale še dodatno noto strasti. Samski boste diplomatski, vendar za nove začetke premalo samozavestni. Na konkretna vprašanja boste lahko le površno odgovarjali, očitno še vedno ne boste prepričani kakšno osebo si želite ob sebi.

Škorpijon

V začetku marca, ko vas bo v notranjosti obremenila energija Sonca v znamenju rib boste stopicali na mestu in se obotavljali, namesto da bi se zbrali in naredili odločilni korak. Ne dvomite o tem, kar zmorete, raje si zastavite tudi na področju čustev višje cilje. Stvari boste v drugi polovici marca dojemali po svoje, vsakodnevna rutina vas bo zelo izčrpala, zato lahko pričakujete, da boste zaradi vmešavanja ljubljene osebe nekateri celo eksplodirali. Samski škorpijoni in škorpijonke, v zadnjih dneh marca, ko prihaja energija ovna, nikakor ne boste našli miru, ki ga potrebujete in po katerem hrepenite. Posvetite se raje hobiju, ki vas sprošča in osrečuje.

Strelec

Preveč se boste zaradi energije rib v začetku marca obremenjevali zaradi stvari, ki niso niti malo odvisne od vas, zato boste zapostavljali trenutna ljubezenska vprašanja. Želeli boste biti nekaj, kar niste, zato se ne čudite, če notranjega zadovoljstva ne bo na spregled. Boljše vibracije in več topline prihaja v zadnjem delu marca, prav tako vam bo Mars podaril posebno moč. Nikar pa se preveč pogumni ne zapletajte v provokativne pogovore, saj bi lahko nekomu čisto po naključju stopili na največji žulj. V nevarnosti, da se znajdete v napetem stanju boste še posebej tisti strelci in strelke, ki ste že nekaj časa deležni nesporazumov.

Kozorog

Začetek meseca marca bo zaradi energije Sonca v znamenju rib bogat z ljubeznijo in željo po povezovanju. Odnosi bodo dobili priložnost, da se razvijajo naprej v smeri poglobitev, ter v smislu pogovora in izražanju želja. V sredini marca vas bodo navdihnile prijetne informacije, povezane z osebo, ki je močno zaznamovala vašo preteklost. Odzovite se, vendar nikar ne ponavljate že storjenih napak. Samski kozorogi in kozoroginje si boste priznali, da potrebujete spremembe. Izboljšanje na čustvenem področju bo želja, ki bo tako zelo močna, da se bo, če boste zaupali vanjo kmalu uresničila.

Vodnar

V prvih dneh marca se bo z Marsom v vašem znamenju vse obrnilo na glavo, zato čustvenemu življenju ne boste posvečali posebne pozornosti. Tudi tisti, ki ste samski ne boste zaznali energij nekoga, ki vas bo osvajal na vse pretege in se trudil da vas povabi na zmenek. Odprti in razigrani boste na področju ljubezni šele v zadnjem delu marca, ko se boste zanimivim priložnostim z energijo Sonca v znamenju ovna težko uprli in izognili. Naključna poznanstva lahko prerastejo v nekaj več, le preveč izbirčni ne smete biti, saj boste s tem ustvarili vtis kompleksne osebe, ki niti približno ne ve kaj hoče.

Ribi

Marec boste ribice začele izgubljene v čustveni nestabilnosti, tudi odziv nasprotne strani ne bo najbolj spodbuden. Če vam ne bodo ugodili glede želja, boste nekoliko napadalni. Zagrizite raje v spremembe, saj ste vedeli, da tako ne more več naprej, prav tako se ne zapletajte s trmastimi dejanji. Ostanite na trdnih tleh in počakajte na zadnji del marca, ko se bo Venera nahajala v vašem znamenju. V zadnjih dneh marca bo več posluha za razkrivanje tistih kotičkov, ki vas spravljajo v dobro voljo. Kljub manjšim razlikam bosta z ljubljeno osebo našla skupen jezik.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še:

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ