Ta pri nas zelo znana igralka šokirala, ko je povedala, da na veliko koristi botoks

4. 3. 2024
Deli
Ta pri nas zelo znana igralka šokirala, ko je povedala, da na veliko koristi botoks (foto: Profimedia)
Profimedia

Britanska igralka Olivia Colman ne skriva, da je velika oboževalka botoksa, ki jo ohranja mlado in svežo.

V morju zvezdnikov, ki zanikajo botoks in razne lepotne posege, je Olivia Colman priznala, da je nič manj kot njegova velika oboževalka. Čeprav se vsi zavedamo, da številni slavni ljudje svoj lep videz dolgujejo različnim kirurškim posegom, so le redki med njimi priznali, da so svoj obraz oplemenitili z različnimi iglami. Nekatere zvezdnice so celo izrazile nasprotovanje invazivnim lepotnim posegom, a med njimi ni priljubljene igralke Olivie Colman.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Colman (@theoliviacolman_)

Pravzaprav so njeni pogledi povsem nasprotni! Colmanova je celo izjavila, da je velika oboževalka botoksa! Na vprašanje, koliko botoksa, te 'skrivne sestavine za mladosten videz' je zaužila, je igralka jasno odgovorila: "Veliko!" S tem pa morda koga tudi razočarala, saj so mnogi pričakovali, da slavna igralka takšnim modnim muham vseeno ne bo podlegla.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Colman News (@oliviacolmannews)

"Ni mi bilo všeč, kako je moj obraz izgledal pozneje. Zdaj ga ne uporabljam več in spet lahko premikam čelo," je povedala igralka Nicole Kidman in priznala, da je nekoč uporabljala botoks, Olivia Colman pa trdi, da namerava z botoksom ohraniti mladost. Po kočljivi izpovedi so sledili številni komentarji na njen račun – in to zelo pozitivni! Oboževalci jo hvalijo zaradi njene iskrenosti, a tudi zaradi osvežilnega pristopa, pri katerem velja pravilo 'vsak po svojem okusu'.

Britanska igralka Olivia Colman je v Netflixovi seriji Krona zaigrala v vlogi britanske kraljice Elizabete in požela val navdušenja. Mnogi so bili nad njeno vlogo navdušeni in so bili prepričani, da si producenti niso mogli izbrati boljše igralke za to vlogo. Oliva pa ni skrivala, da je bila ob sprejetju vloge precej pod pritiskom, saj igrati kraljico Elizabeto pomeni sprejeti tudi veliko čast in seveda odgovornost.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk