Ta pri nas zelo znana voditeljica izgubila kar 30 kilogramov in takole je videti danes

2. 6. 2024
Deli
Ta pri nas zelo znana voditeljica izgubila kar 30 kilogramov in takole je videti danes (foto: Profimedia)
Profimedia

Ricki Lake je v novi objavi na Instagramu spregovorila o svoji nedavni izgubi 30 kilogramov, zaradi katere se počuti "neverjetno" in "močno".

55-letna nekdanja voditeljica pogovorne oddaje Ricki Lake je povedala, da se je njena pot hujšanja začela 26. oktobra 2023, ko se je "sama sebi zavezala, da bo postala bolj zdrava", pri čemer je poudarila, da se je enako odločil tudi njen mož Ross. "Skupaj sva izgubila več kot 30 kilogramov," je Ricki zapisala v objavi na Instagramu. "Resnično želim deliti, ker nama je to uspelo, ne da bi se zanašala na farmacevtske izdelke. (Ne da bi bilo s tem kaj narobe.)"

Profimedia

Ricki je poudarila, da z Rossom nista sladkorna bolnika - veliko zdravil za hujšanje se lahko uporablja tudi za zdravljenje sladkorne bolezni - in "oba sva čutila, da želiva vsaj poskusiti in to narediti sama". Kljub temu je bila dobitnica emmyja "nekoliko zaskrbljena" glede poskusa naravnega hujšanja, saj je "stara 55 let in v perimenopavzi", zato ni bila prepričana, ali bo njeno "telo pripravljeno na hujšanje, kot je bilo v preteklosti".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricki Lake (@rickilake)

Vendar se je vse trdo delo Ricki in Rossa - ki ga namerava podrobno opisati - obrestovalo in je "tako zelo ponosna" na to, kar sta dosegla skupaj. "Počutim se neverjetno. Počutim se močno," je dejala Ricki. "Dovolj je reči, da je to najbolj zdrav način, na katerega sem shujšala v vseh svojih letih." Ricki je delila nekaj fotografij in med drugim posnetek sebe in Rossa na njunem "vsakodnevnem pohodu", pa tudi zaslonsko sliko s sledilnika telesne teže, kjer se lepo vidi njen velik napredek. 

"Tehtati sem se začela šele 15. 11. 23," je pojasnila v objavi. "Mislim, da sem imela približno 170 kilogramov, ko sem se začela tehtati. Visoka sem 180 cm." Seveda so sledili številni lepi komentarji njenih navdušenih sledilcev, ki so bili več kot navdušeni, da je voditeljica danes v tako zelo dobri formi in mnogi so pri njej dobili navdih, ko so videli, kaj ji je uspelo.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu