Astro profil znanih: Ana Klašnja je posebej previdna pri denarju

18. 11. 2023
Deli
Astro profil znanih: Ana Klašnja je posebej previdna pri denarju (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Ana ima Sonce v devici, zato je premišljena, racionalna, spremlja jo odličen občutek za kompromis.

Diplomatski pristop in vztrajnost jo vodita do uspeha, poleg tega je izredno disciplinirana. Resna, vestna in točna, privržena načelom je sposobna veliko zaslužiti. Pri delu in denarju je še posebej previdna.

Za uspeh je pripravljena storiti marsikaj, seveda po svojih merilih in principih, ki pa jih ni malo. Konjunkcija med Soncem in Merkurjem nakazuje, da Ana s svojim inteligentnim pristopom točno ve, kaj si želi. Je dobra organizatorka, ki se rada giblje in potuje, prav tako obožujete literaturo. Konjunkcija med Soncem in Jupitrom nakazuje, da je Ana tolerantna, optimistična in ljubezniva ima vse pogoje za profesionalni uspeh. Spoštuje zakone in pravico, njene družabne ambicije so zelo visoke.

Po mnenju astrologov je TA dan najbolj produktiven v celem tednu in takrat bi bilo dobro početi tole ...

Luna v dvojčkih nakazuje, da je njen intelekt zelo ostre narave. Predaja se književnosti, z lahkoto se prilagodi vsem situacijam in različni družbi. Velikokrat pozablja, koliko je vredna in kaj si v resnici zasluži, saj je preveč obremenjena s hitrim tempom, klepetanjem in s težavami drugih, da enostavno pozabi nase. Kvadrat med Luno in Jupitrom nakazuje, da dobro ve, kako stopiti pri vožnji na gas, vendar ima lahko težave pri iskanju zavore.

Merkur v devici nakazuje, da Ana ne prenese, da kdo analizira njeno življenje in odločitve, saj dobi s tem občutek, da ni dovolj dobra. Če nečesa ne želi, tega tudi ne bo storila. Precizno, logično in analitično razmišljanje ji omogoča, da ima v razpravah, sodbah in poučevanju eno izmed vodilnih vlog. Konjunkcija med Merkurjem in Jupitrom ji podarja inteligenco, široko znanje in širok pogled na življenje, v katerem je običajno srečna in uspešna, z ljubeznijo do učenja, potovanj in pogovorov z ljudmi.

Znana Slovenka žaluje, za vedno se je poslovila oseba, ki je imela pomembno vlogo v njenem življenju

Ljudem je všeč njen slog komuniciranja, saj besede in ideje neprekinjeno pritekajo iz ust. Tolerantna, z izrednim občutkom za pravičnost. Z nogami zna trdo stati na tleh, obeta se ji uspeh in dobra izobrazba. Kvadrat med Merkurjem in Neptunom ji podarja bujno domišljijo in ustvarjalni talent.

Venero ima Ana v raku, zato je že v mladih letih sanjarila o princu na belem konju. Je zelo čustvena, ljubezensko življenje pa potrebuje kot zrak, ki ga diha. Ljubezen brez romantike je zanjo prazna, potrebuje pa tudi trdnost. Ko je v razmerju, je zelo ustrežljiva, prijazna in sočutna, skratka prava za osebo, ki si želi varen in urejen dom.

V zakonu želi veliko nežnosti in pozornosti, v zameno za to, pa vselej poskrbi, da je domače zavetje pospravljeno in čisto. Družinsko življenje in dom je njena prioriteta. Na nežen in sočuten način skrbi za udobje, ljubezen in pripadnost. Zelo dobro se znajde z otroki ter v naravi, ki jo pomirja. Prizadeva si, da bi jo drugi sprejeli in spoštovali. Konfliktom in avtoriteti se zna spretno izogniti, saj v družinskem okolju stremi k miru in urejenim odnosom.

Trikotnik med Venero in Uranom nakazuje, da jo neustavljivi šarm in romantičen pristop naredita nepozabno ljubimko. Ana uživa v glamuroznem družabnem življenju ali v umetnosti, skratka v vsem kar je navdihujoče. V življenju bi morala nameniti svojim instinktom več pozornosti, saj lahko s svojim talentom predvidi stvari, ki jo popeljejo korak naprej pred ostalimi.

Mars ima Ana v škorpijonu, zato je sposobna celovite koncentracije in velike discipline, na njeno misel in življenje pa je zelo težko vplivati. Običajno je skrivnostna in ne želi, da drugi vedo, kakšni so njeni načrti. Zaznave so nagonske, odločne, spremlja jo tudi močna volja, obarvana s trmoglavostjo in magnetično privlačnostjo. Premore oster razum ter veliko energije, da doseže zaželen cilj. Spremljajo jo dobre mehanične in konstruktivne sposobnosti, poleg tega je izrazito strastna.

Jupiter v devici nakazuje, da ima Ana rada red, organizacijo, s katero z lahkoto poveže vse stvari v popolno celoto. Ima previdno, intelektualno naravo, s posebno sposobnostjo, da loči pomembno od nepomembnega. Presoja je odlična in to prispeva k uspehu. Spremlja jo močna želja, da razširi svoje znanje in razvija tehnične spretnosti.

V konjunkciji med Jupitrom in Saturnom je prisotno usklajevanje Jupitrove intuitivnosti in optimizma, na eni strani in Saturnove resnosti, sistematičnosti in odgovornosti na drugi strani. Veliko sreče in uspeha se Ani nakazuje na finančnem področju. Sposobna je zagotoviti, tako sebi kot drugim ugoden socialni in družben položaj. Presoja je odlična in vedno dvakrat premisli, preden naredi korak. Svoje cilje zna popeljati do konca, saj vedno izbere pravi trenutek.

Kvadrat med Jupitrom in Neptunom ji podarja neverjetno radoveden intelekt. Poudarjena je resničnost ali resnica o stvareh, ki je za večino samoumevna. Pogled na svet ima posledice na vseh področjih življenja, od telesnega zdravja, do kariere in odnosov. Spremljajo jo ekstremna in trdna prepričanja v zvezi z osebno rastjo. Radovednost in nenehna želja po iskanju resnice pogosto vodita v študij, potovanja in spreminjanje filozofij.

Saturn ima Ana v devici, zato je močno izražena marljivost, prepletena z delovnim zagonom, uslužnostjo in organizacijo. V svojem delovanju je precizna, nagnjena k stalnemu dopolnjevanju znanega in neznanega. Označujeta jo odgovornost in premišljenost. Deluje modro in zanesljivo. Rada ima red, skladnost in ravnovesje, njeno delovanje pa je metodično.

Pripravil: Horoskop.si

BONUS VIDEO: Pilates s Petro: Umirjena vadba, primerna tudi za začetnike