Astro profil znanih: Igralka Sabina Kogovšek: Je zelo močna oseba, besede izbira premišljeno

Astro profil znanih: Igralka Sabina Kogovšek: Je zelo močna oseba, besede izbira premišljeno (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
21. 5. 2023

Sabina je s Soncem v raku nežna, previdna in venomer izbira besede, ki so globoke ter premišljene. Njena narava je mirna in diskretna, nežna, mehka in nagnjena k sprejemanju vtisov in občutkov drugih ljudi.

Zanjo je vsekakor najboljša izbira skupno, družinsko življenje, ki povečuje občutek varnosti. Vedno razume vsa stališča in jih skuša povezovati v celoto. Njena lupina jo zaščiti tik pred tem, ko bi lahko zapadla v težave in takrat se njena občutljivost prevesi v iskanje najbolj lahkotnih rešitev. Vitalne narave je Sabina popularna in spoštovana v družbi. S starši ima zelo dober odnos, saj jo spremljata uravnoteženost in nevsiljivost.

Luna se v Sabinini natalni karti nahaja v škorpijonu, zato jo spremljajo pogum, drznost, neodvisnost in neustrašna narava. Strastni, čustven naboj bi morala izražati z glasbo in plesom, kjer so ji na kožo pisani živahni in hitri ritmi. Ker obožuje v življenju strast in dogajanje, je vedno pripravljena na kakršen koli izziv, ki zanjo pomeni osebno rast in napredek. Veliko pozornosti namenja čutnosti, v kateri zna še kako uživati.

Preberite še: Astro: Najboljša spolna igrača glede na horoskopsko znamenje (lisice, bič, vibrator ... katera je prava?)

Merkur ima Sabina v dvojčkih, zato jo spremlja izjemno hiter, malce zmeden in buden um, s katerim se z veseljem podaja v vedno nova raziskovanja, saj jo zanima skoraj vse. Ves čas je v pogonu, lenobe in ležernosti ne pozna, hrepeni po spremembah in kratkih potovanjih ter dogodivščinah. Vedno se odlično znajde v besednih dvobojih, na kožo ji je pisana odprta komunikacija in pisanje. Njeni atributi so idealni za hitro sprejemanje odločitev v trenutkih negotovosti, medtem, ko se drugi obotavljajo. Odlične sposobnosti razpravljanja ji omogočajo, da se poteguje ne samo zase, temveč tudi za pravice drugih. S svojo živahno inteligenco in energijo se zna prebiti v srce bistva.

Kvadrat med Merkurjem in Saturnom ji podarja modrost ter bujno domišljijo in ustvarjalni talent. Sabina je zelo močna oseba, kar odraža s svojim načinom komuniciranja. Na druge ima močan vpliv in zna biti s svojim prodornim pogledom zelo prepričljiva. Ker je dobra in kritična opazovalka, hitro prebere vsako zgodbo.

Morda bi vas zanimalo: Imate radi pire krompir? S pomočjo te sestavine bo še bolj rahel in puhast, nihče se mu ne bo mogel upreti!

Zaradi Venere v znamenju leva je Sabina na ljubezenskem področju željna občudovanja nasprotnega spola. Zelo temperamentna, vselej dostojanstvena prisega na svoj slog. Njeno zvestobo si lahko zagotovijo, če jo bodo napojili z ljubeznijo in občudovanjem. V daljšem razmerju vsekakor zna poskrbeti zase. Občutljivost ni njena vrlina, po prepirih in nesoglasjih se hitro pobere in samozavestno, z dvignjeno glavo nadaljuje svojo pot. Njena čustva so odprta, iskrena in topla. V odnosih je zvesta, velikodušna in ljubezniva. Povečana je želja po laskanju, pozornosti in užitkih v ljubezenskem življenju.

Z Marsom v dvojčkih je Sabina nenehno v gibanju z mnogimi in različnimi dejavnostmi, običajno več naenkrat. Njen um je aktiven in nenehno išče nove dimenzije. Potovanja jo navdušujejo, saj nikoli ne ve, kaj se bo morda naučila ali koga bo morda srečala. Spretna, bistra in zelo dejavna premore odličen humor. Spremlja jo močna željo, da doseže svoje cilje, prav tako zna povoziti vse ovire in običajno vztraja do konca. Moč, strast in pogum so njene ključne točke.

Z Jupitrom v tehtnici zna Sabina uživati v življenju. Venomer je v iskanju pravice, v katero tudi popolnoma verjame. Je prava mojstrica, ko je potrebo oprostiti in ne kuje maščevanja in zamer. Filozofska, naklonjena in prijazna razširja svoja obzorja in raste z uporabo svoje dane sposobnosti, da se obdaja z drugimi in se ob tem dobro počuti. Navdihujeta jo ljubezen do lepih stvari in zanimanje za umetnost. S svojim izostrenim občutkom za moralne kvalitete prepoznava pomembne stvari, je spoštovana in odgovorna.

Pripravil: Horoskop.si

Oglejte si še iskren pogovor z vplivnico Indiro Ekić, ki v podkastu med drugim razkrije več o odelovanju v resničnostnih šovih, zaroki in poroki z njenim izbrancem Maticem Kolencem, soočanju z opazkami glede njenega videza in blagovni znamki.