Bliža se Lunin mrk, TA 4 horoskopska znamenja pa bodo pod njegovim najbolj intenzivnim vplivom

Bliža se Lunin mrk, TA 4 horoskopska znamenja pa bodo pod njegovim najbolj intenzivnim vplivom (foto: pixabay) pixabay
18. 11. 2021

V petek, 19. novembra, prihaja polna luna in delni lunin mrk v znamenju bika. 

Ste pripravljeni na zadnje obdobje mrkov tega leta? Odvijal se bo v zemeljskem znamenju bika. Prinaša velike in nepričakovane premike. To je lahko čustevno napet in intenziven čas za vsakega posameznika. Poglejmo pa si, na katera znamenja lahko še posebej močno vpliva. 

Energijska napoved: Dogaja se zaključek velikega plana

BIK 

Ta intenzivna luna vpliva na vaše dojemanje samega sebe. Prav sedaj se lahko odvijejo večji premiki v vaši samozavesti in v načinu, kako dojemate sebe. Kot fiksno znamenje niste najbolj navdušeni nad spremembami. A sedaj je vaš izziv, da sami sebi končno podarite potrditve, ki jih sicer želite prejeti od vaše okolice. Praznujte samega sebe. Sprejmite svoje telo, svoj izgled, svoje izražanje in ustvarite nove perspektive na tiste dele sebe, ki jih do sedaj niste zmogli sprejeti.  

LEV 

Ta lunin mrk lahko povzroči, da se boste počutili še posebej ranljivi in izpostavljeni. Morda boste občutili povečane pritiske, da se obnašate in razmišljate tako, kot želijo drugi. Morda se vam bo zdelo vse neobvladljivo, morda boste imeli občutek izgorelosti in nemoči. To je čas, da vendarle najdete močne temelje v sebi, saj boste le tako lahko postali neodvisni od želja drugih, ki niso v skladu z vami.  

ŠKORPIJON

V centru pozornosti so sedaj vaši odnosi. Morda bodo vaši bližnji odnose doživeli nepričakovane obrate. Verjetno boste začutili močna hrepenjenja, ki jih imate v odnosih. Pomembno je, da globoko razmilite o vaših povezavah in izzivih, ki jih imate trenutno v odnosih. Nikar ne ignorirajte vzorcev, ki so boleči, saj jih boste tako le še krepili. Soočite se z njimi direktno. Izkoristite ta čas, da se postavite zase, in prav nič ni narobe s tem, da pričakujete vsaj nekaj podpore od svojih bližnjih. Zaslužite si jo. 

VODNAR

Vodnarji boste v tem času lahko izjemno sentimentalni, s tem pa boste lahko odkrili velika spoznanja na podlagi svoje preteklosti. Lunin mrk bo vplival na vaš dom in osebno življenje, zato je to čas, da počistite svoje svetišče - dobesedeno in simbolično. To je čas, da sami sebi, kot da ste svoj lastni starš, stojite ob strani, medtem ko vstopate v novo fazo življenja. Preverite, kateri deli vaše identitete ne prinašajo stabilnega temelja za vašo dušo. Dobro je, da meditirate na tiste dele preteklosti, za katere čutite, da vas še vedno močno definirajo, vendar ovirajo pri koraku naprej. 

Vir: bustle.com 

Preberite več na Sensa.si

Priporočamo