Horoskopski znaki, ki jim denar VEDNO polzi iz žepov, preverite, če je med njimi tudi vaš znak!

Horoskopski znaki, ki jim denar VEDNO polzi iz žepov, preverite, če je med njimi tudi vaš znak! (foto: profimedia) profimedia
30. 9. 2021

Zdi se, da nekateri ljudje preprosto ne znajo z denarjem.

Vedno jim nekako uspe zapraviti več, kot zaslužijo. Če je verjeti astrologom, je to pogojeno tudi z datumom rojstva, saj za nekatere horoskopske znake velja, da ne znajo upravljati z denarjem. In komu to gre najslabše od rok? Preverite v nadaljevanju.

Energijska napoved: Nahajamo se pri koncu, počasi prihajajo boljši časi

Strelec

Zaradi svojega večnega in močnega optimizma pogosto prehajajo čez meje realnosti. Varčevanje je nekaj, kar jim preprosto nikakor ne gre od rok. V glavi si sestavljajo seznam stvari, ki bi si jih radi privoščili, a hkrati za njih nimajo dovolj denarja. Svoj prihodek so pripravljeni zapraviti takoj, ko ga dobijo. Obožujejo zabavo, zato bodo zadnje evre odšteli za dober žur. V tem, da si privoščite nekaj, kar vas bo razvedrilo, ni nič slabega, a treba si je narediti načrt in se ga držati, če nočete končati v rdečih številkah.

Lev

Gre za horoskopski znak, ki preprosto obožuje zapravljanje denarja - zase, ne za druge. Pogosto niso pozorni na to, ali imajo dovolj denarja na računu za stvari, ki bi jih hoteli imeti. Za leve je v tistem trenutku najpomembnejše to, da uživajo v življenju. Dizajnerske obleke in nakit so nekaj, na kar bodo levi zapravili največ denarja. Z adrenalinom jih naponijo tudi igre na srečo, zato ne čudi dejstvo, da se pogosto odpravijo v kazino.

Tehtnica

Tehtnice so precej lene, ko gre za upravljanje s financami in oblikovanje načrta varčevanja. Čez mesec zapravljajo denar za veliko stvari, za večje nakupe pa so pripravljene vzeti posojilo. Včasih se žal to še kako pozna na njihovem stanju na računu, saj jim na koncu meseca ne ostane dovolj za poplačilo nepremišljeno najetega posojila.

Dvojčka

Ta horoskopski znak je verjetno najbolj neodgovoren, ko gre za finance. Gre za zelo družabne osebe, ki se rade veliko in dobro zabavajo, a pri tem zapravljajo za povsem nepotrebne stvari. To jih tako zanese, da so zmožne celo plačo zapraviti v enem dnevu. Šele ko pogledajo stanje na svojem računu, jim postane jasno, da so šli krepko čez svoje finančne meje.

Oven

Gre za horoskopski znak, ki velja za zelo velikodušnega. Ovni nikoli ne bodo zavrnili prijatelja, ki se znajde v finančni stiski - celo v svojo škodo. To pa lahko pripelje do tega, da tudi sami ostanejo brez denarja. Ko gre za ovne, je zanje prava umetnost, kako upravljati s svojim denarjem in si zagotoviti nekaj prihrankov.

Priporočamo