Tem astro znakom se obeta še posebej ljubezensko vroč december, morda tudi vam? Preverite!

2. 12. 2023
Deli
Tem astro znakom se obeta še posebej ljubezensko vroč december, morda tudi vam? Preverite! (foto: Profimedia)
Profimedia

Za nekatere bo december - ko gre za ljubezenske zadeve - res vroč in zanimiv mesec.

OVEN

Začetek decembra kljub mirjeni Veneri v znamenju tehtnice prinaša nevihto na ljubezenskem področju, takšno, ki lahko prebudi razne dvome. Ne bodite prepričani da o nekomu veste vse. Najlažje se boste srečevali z opravki, ki od vas zahtevajo da se nekomu popolnoma prilagodite. Prav tako se boste vezani ovni in ovnice ustrašili, ko boste opazili, da se nekaj med vami in ljubljeno osebo ne ujema. Izgubljeno energijo vam bo povrnila družba in s prijatelji se boste lahko osvobodili večjega bremena. Zadeve se bodo v zadnjih dneh meseca, ko Venera prehaja v znamenje strelca odvijale v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Nikar pa ne izdajte nečesa, kar bi se lahko obrnilo proti vam.

Znana Slovenka iskreno o moškem, ki ji je pomenil ogromno in se je žal za vedno poslovil

BIK

Na čustvenem področju boste v začetku decembra, ko boste s Soncem v znamenju strelca zadovoljni poudarili svoje želje in misli. Prav tako čim prej osebi, ki je že nestrpna razložite situacijo, ki je ostala nedorečena. Planetarne vibracije vam bodo sredi decembra podarile spodbudo, s katero boste lažje prišli do želenega napredka na osebnem področju. Izbrali si boste nekoliko lažjo pot, kljub temu pa poiščite načine, kako ponovno prižgati iskrice in se imeti lepo. S spontanostjo lahko samski biki in bikice proti koncu decembra pritegnete pozornost zanimive osebe. V odnosih boste navihani.

DVOJČKA

Popazite v začetku decembra, ko se bo Venera še nahajala v tehtnici na moč misli, kajti analiziranje sebe bo prava pot do lastnega zadovoljstva. Veliko sreče vam bo naklonjeno na ljubezenskem področju tudi če ste samski. Na zabavah boste poželi lepe komplimente, pazite pa da se brezglavo ne zapletete s kakšno osebo dvomljivega slovesa. Planeti prinašajo močno potrebo po druženju s prijatelji, zato če ste v razmerju razložite, da enostavno potrebujete odklop in nekaj časa zase. Nepričakovana novica bo spremenila načrte za zadnje dni v mesecu in z veseljem boste pritrdili brez da bi oklevali.

RAK

V december boste stopili z energijo Sonca v strelcu navdušeni. Tudi če vas bodo doletela nihanja in čudni občutki, se bo vse skupaj zaključilo s pozitivno zgodbo. Sredi meseca prihaja nekaj težjih trenutkov. Priznali si boste, da vedno bolj razmišljate o nekomu, ki vas je v preteklosti prizdel, čeprav veste kaj lahko pričakujete. Nepredvidljive informacije in brskanje po profilih oseb, s katerimi ste zaključili utegnejo stanje samo še poslabšati. Vzemite si v zadnjih dneh decembra, ko Venera prehaja v znamenje strelca čas za razvajanja, pocrkljajte se s kakšno malenkostjo, sami ali v družbi ljubljene osebe. Impulzivne reakcije vodijo le v konflikte.

LEV

Začetek decembra bo pri tistih levih in levinjah, ki ste v razmerju na področju čustev prebudil željo po poglobitvi odnosa. Postaviti si bo potrebno jasne meje, upoštevati pravila igre, ter posledično ugotoviti, kaj si globoko v sebi sploh želite. Mirna energija vam bo v zadnjem delu decembra pomagala, da boste sproščeni. Prijatelji bodo osebe, ki bodo znale prisluhniti ljubezenski zgodbi in vas pomiriti, če boste razburjeni. Venera v škorpijonu prebuja strast in vibracije, s katerimi se boste lahko prebili v ospredje in uresničili srčno željo. V zadnjih dneh decembra boste zasanjani, bolj počasni, vendar prepričani v svojo usodo.

Vlado Kreslin o mami zdaj povedal takšno zgodbo in mnogi bodo ob tem nostalgični

DEVICA

V december zaradi energije Venere v tehtnici stopate obdani z raznimi dvomi. Nekdo vas bo poskušal prepričati da sledite, vendar ne boste imeli dovolj energije, da bi se sproščeno povezali. Dobro premislite in pretehtajte vsako srčno odločitev, saj situacija ne bo najbolj enostavna. Ne verjemite praznim besedam, saj bi vas lahko še bolj zmedle. Samski se boste prebudili, saj se bo pojavil nekdo, ki vam prebuja občutek všečnosti in naklonjenosti. Morda je čas, da naredite kakšen konkreten korak. Vezani se boste z energijo Venere v škorpijonu znašli v globokem raziskovanju polnem življenjsko pomembnih zaključkov.

TEHTNICA

Situacija, ki je boste deležni v začetku decembra vas lahko precej vznemiri in spraševali se boste po motivih določenih ljudi, ki do vas niso iskreni. Samski boste deležni poznanstev, vendar ne obetajo dolgoročne zgodbe, zato se nikar prehitro preveč ne navežite, saj se lahko zapletete v dvomljivo zgodbo. Čas je, da izberite novo strategijo, ki vas bo zaščitila pred manipulativnimi kandidati in kandidatkami. Vezani, zvezde bodo v zadnjem delu decembra kljub hladni energiji Sonca v kozorogu na vaši strani, čas je, da to izkoristite v pravi smeri. Končno boste naredili velik korak na področju osebne rasti.

ŠKORPIJON

V kolikor vas bo zaradi nezanesljivosti, ki jo prebuja Sonce v strelcu nekdo, ki vam je simpatičen pustil na cedilu, naj vas to ne vznemiri preveč. Na čustvenem področju boste zamišljeni, kljub temu skušajte delovati na čim bolj razumen način. Samski škorpijoni in škorpijonke, izkoristite sredi meseca priložnosti za družabno življenje, morda spoznate privlačno osebo. Prijatelji bodo sicer ves čas tukaj za vas, kar vas bo vzpodbujalo, vendar vam to ne bo zadostna popotnica za notranje zadovoljstvo. Tisti, ki ste v razmerju, prepustite se v zadnjih dneh meseca, ko se bo Venera nahajala v strelcu spontanemu toku in videli boste, kam vas bo pripeljal.

STRELEC

Strelci, razveselili se boste, da bo v začetku decembra na področju čustev vse potekalo spontano in optimistično. Če v srcu čutite, da je tisto, kar imate, pristno, potem zaupajte svojemu instinktu in povejte dobro mislečim prijateljem in sorodnikom, da morate zadeve predelati sami. Tistim strelcem in strelkam, ki iščete ljubezen, se bo prikazala možnost novih poznanstev, vendar bodite previdni, da ne boste ponavljali preteklih napak. Proti koncu decembra bo veliko pozornosti na medsebojnih odnosih. Z ljudmi boste hitreje našli skupne točke, veliko bo pogovorov, ter raznih podvigov, ki vas bodo popeljali v želeno smer.

KOZOROG

S svojim odličnim občutkom, ki ga bo v začetku decembra prebudilo Sonce v strelcu, boste prehiteli čustvene zaplete in težave in jih rešili še preden bodo dobile negativen priokus. Več sreče se nakazuje tudi samskim, ki boste pripravljeni na pogumne ter spontane podvige in zadovoljni s svojim videzom. Znali se boste usmeriti v prave odločitve, ki vam zagotavljajo srečo in prodornost, brez katere se boste težko znašli. Na ljubezenskem področju vas bo v zadnjem delu decembra, ko se bo Sonce nahajalo v vašem znamenju spremljala stabilnost, o kateri ste razmišljali že dlje časa. Samski se boste hitro znašli v neznanem objemu, vendar nikar naivno ne nasedajte.

VODNAR

Zaradi Venerine prisotnosti v znamenju tehtnice bodo prvi dnevi v decembru namenjeni iskanju iskrenosti na področju čustev. Vse kar je pristno vas bo privlačilo in vse kar je zlagano, vas bo močno odbijalo. Tistim, ki iščete nove povezave, lahko prijetne situacije v sredini meseca omogočijo prav to in mnogo več. Vsa običajna pravila in meje bodo pozabljene. V sredini in zadnjem delu decembra bodite pozorni na nepredvidljivo ljubezensko zmešnjavo, prav tako ničesar ne jemljite dobesedno. Postavljajte vprašanja in ne predvidevajte, da lahko nekomu berete misli.

RIBI

Na ljubezenskem področju se boste v začetku decembra, ko se bo Sonce nahajalo v strelcu končno znali postaviti zase. Zelo boste zahtevni, kar lahko nekoga zmoti, vendar se boste kljub temu boljše počutili. Spremljala vas bo tudi samozavest, s pomočjo katere boste na glas izražali svoja čustva. V zadnjem delu decembra se vam bo ves čas nekam mudilo. Na ljubezenskem področju boste zaznali realno sliko, ki vas lahko malce zmede in postavi v kočljivo situacijo. Čas je, da prenehate iskati popolnost in da si priznate, da le ta v bistvu sploh ne obstaja. Razbremenili se boste v najdaljši noči.

Pripravil: Horoskop.si

BONUS VIDEO: Pogovor Urške Pirš z voditeljico Petro Kerčmar

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan