Ta horoskopska znamenja veljajo za najbolj spogledljiva (tudi ko so v resni zvezi)

Ta horoskopska znamenja veljajo za najbolj spogledljiva (tudi ko so v resni zvezi) (foto: Profimedia) Profimedia
22. 1. 2023

So pari in posamezniki, ki menijo, da spogledovanje, pa čeprav nedolžno, preprosto ni sprejemljivo, za druge pa je to dobrodošla sprememba in na to ne gledajo tako resno. V zadnjo skupino zagotovo spadajo naslednja horoskopska znamenja, pravijo astrologi. 

1. STRELEC

Strelci so pravi pustolovci in težko se uprejo vsemu vznemirljivemu – sem spada tudi spogledovanje. Zato lahko podležejo skušnjavi in ​​se spogledujejo z drugimi, pa čeprav so v zvezi. Hkrati jim to daje tudi potrditev, da so še vedno zaželeni – ne glede na to, da imajo resnega partnerja.

2. DVOJČEK

Dvojček ima potrebno po nenehnem dogajanju. Je zvezda na kateri koli zabavi ali dogodku s svojo zračno in brezskrbno karizmo. Dvojček je izjemno energičen in radoveden. Potrebuje življenje ter odnose, v katerih se neprestano nekaj dogaja. Dvojček se zaradi dolgčasa lahko mimogrede spogleduje z drugimi samo zato, da si popestri dan.

3. TEHTNICA

Tehtnice so izjemno očarljive in v vseh vidijo dobro. Njihov vladajoč planet Venera prav tako poskrbi, da romantizirajo ves svet. Spogledovanje je tako – zaradi njihove narave – neizogibno. Preprosto rade spoznavajo nove ljudi. So zveste partnerice, vendar imajo rade (za njih nedolžno) spogledovanje

4. ŠKORPIJON

Škorpijoni so znani po svoji skrivnostni avri in globokem pogledu. Nedolžno spogledovanje se jim ne zdi dramatično. Všeč jim je, ko se drugi navdušujejo nad njimi. Sicer pa so izjemno predani partnerji.

Preberite več na Sensa.si