TO so astro znamenja, na katera bo Jupiter v biku najbolj vplival: Odpirajo se pomembna poglavja!

TO so astro znamenja, na katera bo Jupiter v biku najbolj vplival: Odpirajo se pomembna poglavja! (foto: Profimedia) Profimedia
21. 5. 2023

Jupiter v ovnu je zaključil svoj cikel, 16. maja se je Jupiter pomaknil v znamenje bika, kjer se bo nahajal približno eno leto. Prihaja obdobje, ki bo za marsikoga odprlo pomembna poglavja

Vpliv bo poudaril potrpežljivost, zvestobo in seveda stabilnost. Spodbujal vas bo, da se brez slabe vesti prepustite vsem materialnim užitkom, zaradi katerih se počutite žive. Jupitrova energija bo spodbujala tudi ljubezen, skrb zase in povezanost. Sprejeli boste počasnejši tempo življenja, v zameno pa spoznali, da ko skrbite zase in za svoje telo, lažje pritegnete dobre stvari. Na katera znamenja zodiaka pa bo Jupitrova energija prepletena z zemeljskim bikom najbolj vplivala?

Preberite še: Imate radi pire krompir? S pomočjo te sestavine bo še bolj rahel in puhast, nihče se mu ne bo mogel upreti!

BIK

Ker se bo energija vašega znamenja skladala z Jupitrovo vibracijo je to za vas leto napredka in uresničevanja skritih želja. Odprli boste zadeve, ki so bile prej blokirane, in razkrili priložnosti, o katerih ste dolgo sanjali. Pomembno bo, da na pozitiven način sprejmete samoto, refleksijo in ponovno povezavo s svojim notranjim svetom. Vpliv vas bo spodbudil, da pridete iz svoje lupine in vam pokazal, koliko ste zrasli v zadnjem obdobju. Pomembno je, da vas napake in zastoji ne spravijo v slabo voljo, namesto tega poskrbite, da se boste nasmejali skozi vznemirljive vzpone in padce. Številna področja vašega življenja bodo bolj pretočna, saj boste znali sprejeti podporo drugih. To je ugoden čas, da se spustite v tveganja, ki bi se jim običajno izognili.

LEV

Levi, če še niste sprejeli globlje življenjske filozofije, vam bo energija Jupitra priskočila na pomoč. Vse, kar ste se naučili, se bo povezalo z obiljem, rastjo in blaginjo. Z namenom, da bi prišli tja, kamor želite, se lahko zgodi, da se oddaljite od starih prijateljev in odnosov, ki ste jih že zdavnaj prerasli. Pripravljeni boste na to, da bodo vaše ambicije postale pomembnejše od analiziranja pritiskov preteklosti. Srečo boste pritegnili, če se boste družili s sorodnimi dušami, ki poudarjajo podobne interese in življenjske cilje. Željo po povezovanju v duhu skupnosti boste z veseljem gojili, individualizmu se tokrat raje izognite. Na področju kariere pričakujte višjo stopnjo produktivnosti, ter boljši odnos z nadrejenimi in sodelavci. Bolj kot boste pripravljeni biti v središču pozornosti, boljše povratne informacije boste prejeli, zato je čas, da se pohvalite tam kjer ste dobri.

Morda bi vas zanimalo: Tina Gaber še dandanes tega ni prebolela, ne skriva dejstva, da ne more nehati misliti nanj

ŠKORPIJON

Jupiter bo spodbujal rast na področju odnosov ter vas pozival, da sprejmete globlja pričakovanja. Vprašajte se, ali ste od povezav, ki ste se jih odločili negovati, resnično dobili, kar potrebujete. Bolj kot se boste poglobili, bolj vas bo Jupiter nagradil z živahnimi, zvestimi in čustveno predanimi odnosi. Bolj kot običajno boste optimistični glede življenja. Želja po iskanju novih pogledov, barv in okusov vas bo usmerjala, da se boste osredotočili na dejavnosti, ki širijo um. Lahko se vpišete na tečaj nečesa, kar vas je že dolgo zanimalo, potujete v tujino ali se odločite za poglobitev znaj, ki ste jih že osvojili. Dovolite ustvarjalnim energijam, da tečejo spontano in nikar preveč ne analizirajte. Zelo dobro se boste počutili, ko se boste osredotočali na vse mistične in magične stvari.

VODNAR

Vpliv Jupitra se bo dotaknil področja doma in družine ter vas spodbujal, da negujete svoje osebno življenje. Pripravite se na nepričakovane dogodke in presenečenja, v smeri, da izboljšate domače okolje in okrepite družinske odnose. Tisti, ki se že dlje časa nahajate v težavah, boste pripravljeni obrniti zadeve v pravo smer in začeti novo poglavje v svojem zasebnem življenju. Uspelo vam bo, če boste pripravljeni stopiti iz svoje lupine in sprejeti svoj pravi jaz, ne glede na mnenje drugih. Na področju kariere bi lahko prejeli povišico zaradi napredovanja ali dobro opravljenega dela. Ponovno boste občutili zaupanje v vrednost svojih storitev ali izdelkov, kar se bo odrazilo v sposobnosti, da na kariernem področju pritegnete več strank. Lažje boste vzpostavili zdravo ravnotežje med poklicnim in zasebnim življenjem ter se držali dnevnih rutin, ki vam ustrezajo.

Pripravil: Horoskop.si

Oglejte si še iskren pogovor z vplivnico Indiro Ekić, ki v podkastu med drugim razkrije več o odelovanju v resničnostnih šovih, zaroki in poroki z njenim izbrancem Maticem Kolencem, soočanju z opazkami glede njenega videza in blagovni znamki.