Zala Djuric: Njen astro profil razkrije marsikaj, kar je doslej bilo javnosti skrito

31. 3. 2024
Deli
Zala Djuric: Njen astro profil razkrije marsikaj, kar je doslej bilo javnosti skrito (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Druženje je za Zalo, ki ima Sonce v znamenju tehtnice osnovni moto, saj težko krmari skozi življenje popolnoma sama.

Vedno hrepeni po tem, da je del nečesa. Rojena mediatorka redko zaide v konflikte, spoštuje pravico in zakone. Sposobna je voditi in usmerjati, na prefinjen in diplomatski način. Umetnost in ustvarjalnost se v življenju Zale Djuric rokujeta iz dneva v dan.

Osebnost predstavlja veliko stvari, v prvi vrsti odlično presojo, občutek za sočloveka, izbran okus, pošteno igro, pravičnost in harmonijo. Zala zelo dobro razume različne poglede in se zato pogosto težko opredeli ali odloči. Všeč ji je, ko ugaja, takoj zatem pa je zanjo pomembno, da živi življenje uravnovešeno in harmonično.

Zelo se boji, da bi koga prizadela ali da bi povzročila krivico. Samotarski vodilni položaj ji ne ustreza, raje dela v skupini in v stiku z drugimi. Kot prijateljica je izredno priljubljena, saj ponuja obilo šarma, ljubeznivosti in iskrenega spoštovanja vsega, kar je v ljudeh dobrega ter sijajno podporo. Njena obdobja hudega garanja se premo sorazmerno izmenjujejo z obdobji popolne sproščenosti, med katerimi prav rada pobegne pred svetom, da si nabere novih energij. Brez ljubezni preprosto ne more živeti.

Trikotnik med Soncem in Uranom nakazuje, da Zala strmi po svežem vetru, spremembah in novih reformah. Prav tako se zelo dobro zaveda cilja, ki ga želi doseči. Obdarjena je z dobro lastnostjo, da se vedno pobere po težavah in ovirah.

Luna v ovnu nakazuje, da Zalo spremljajo pogum, entuziazem ter neodvisnost. Vedno verjame in zaupa vase, s svojimi dinamičnim pristopom vedno ambiciozno zakoraka proti cilju. Ko nekaj občuti s svojim intenzivnim šestim čutom, takoj začne delovati na tem področju in iskati odgovore.

Njeni prebliski so kratki in hitri, saj ne želi zapletati stvari. Trikotnik med Luno in Venero nakazuje, da je Zala prikupna, ljubezniva, nežna in prilagodljiva. Z otroki je močno povezana in hrepeni po domačem urejenem ognjišču, ter ugodnem ozračju.

Merkur v devici nakazuje, da Zala ne prenese, da kdo analizira njeno življenje in odločitve, saj dobi s tem občutek, da ni dovolj dobra. Če nečesa ne želi, tega tudi ne bo storila. Precizno, logično in analitično razmišljanje ji omogoča, da ima v razpravah, sodbah in poučevanju eno izmed vodilnih vlog.

Trikotnik med Merkurjem in Neptunom nakazuje, da ima Zala sposobnost videti, slišati ali opaziti stvari, ki jih drugi ne zaznavajo. Vse, kar ji narekujeta bujna domišljija in intuicija, lahko prenese na papir, in s tem obelodani svoje prave občutke.

Venero ima Zala v levu, zato je željna občudovanja nasprotnega spola. Zelo temperamentna, vselej dostojanstvena prisega na svoj slog. Njeno zvestobo si lahko zagotovijo, če jo napojijo z ljubeznijo in občudovanjem. V daljšem razmerju zna odločno poskrbeti zase.

Občutljivost ni njena vrlina, po prepirih in nesoglasjih se hitro pobere in samozavestno, z dvignjeno glavo nadaljuje svojo pot. Zanjo, ki je energična, pogumna in samozavestna, je poroka nekaj lepega, nekaj, kar ji bo še dolgo ostalo v spominu. Njena čustva so odprta, iskrena in topla. V odnosih je zvesta, velikodušna in ljubezniva. Zaradi družabne note je med prijatelji zelo iskana.

Mars v znamenju leva nakazuje, da je Zala direktna pri govoru in pisanju, dejavna in samozavestna pri delu in pri izpolnjevanju svojih obveznosti. Brez strahu strmi naprej in je sposobna prevzeti vodilno pozicijo. Premore čast in smisel za odgovornost. Velika moč ji omogoča, da vedno ustvari, kar si zamisli.

Lahko zažene velike projekte in jih popelje do konca zelo uspešno, zanje pa vsekakor požanje nagrado. Rada ima odgovornost in težje naloge, ki jih obvladuje s polno paro. Želi presenečati, izstopati in biti prepoznavna, na drastičen način, skratka želi biti številka ena.

Trikotnik med Marsom in Saturnom Zali omogoča močno odločnost in vztrajnost pri uresničevanju ciljev ter željah. S svojo energično usmerjenostjo ima dovolj moči in vzdržljivosti za premagovanje težav in preprek na poti do uspeha. Seksualno vpliv pomeni izjemno vzdržljivost in spolno privlačnost ter aktivnost tudi pozneje v življenju. Omogoča tudi razumno raziskovanje in izražanje tabujev v spolnosti.

Lilit se v Zalini natalni karti nahaja v znamenju leva, zato je deležna pohvale za svoja velikodušna dejanja. Zna se pohvaliti, pokazati samozavest in se nagiba k prevelikemu poudarku same sebe. Pomembne vloge igrajo briljantni in izjemni ljudje, morda tudi otroci.

S Severnim vozlom v tehtnici lahko razvije sposobnost razumevanja in cenjenja nasprotujočih si pogledov, ne da bi pri tem upoštevala svoje mnenje. Sodelovanje in diplomacija pomagata k boljšim odnosom in uravnoteženemu delovanju.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še:Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ