Opa, Gaja Filač (Skrito v raju) presenetila z nepričakovano spremembo, kaj pravite, ji tole pristoji?

27. 3. 2024
Deli
Opa, Gaja Filač (Skrito v raju) presenetila z nepričakovano spremembo, kaj pravite, ji tole pristoji? (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

V priljubljeni seriji igra Laro in številnim gledalcem se je mlada igralka zelo prikupila.

Gaja Filač je zagotovo igralka, ki jo je vloga v seriji Skrito v raju izstrelila med zvezde slovenskega estradnega neba. Številne zanima, kaj se dogaja v njenem življenju, sama pa to občasno pokaže na družbenih omrežjih, na katerih ima veliko sledilcev in oboževalcev.

Nedavno jih je prijetno presenetila s povsem drugačnim videzom! Očitno je sklenila, da je začetek pomladi pravi čas za osveženo pričesko, ki je z njenega sicer mladostnega obraza izbrisal nekaj let. Videti je kot najstnica, se vam ne zdi? Lase si včasih oblikuje v nagajive kodre, a tudi poravnana pričeska ji zelo lepo pristoji. Zdaj so njeni lasje malce krajši, delujejo bolj zdravo in preprosto lepo.

Gaja Filač s krajšimi lasmi

Gaja Filač s krajšimi lasmi

Instagram/posnetek zaslona

Gaja se mirno postavi pred objektiv tudi brez trohice make-upa, saj je prava naravna lepotica, ki jo krasi širok in iskren nasmeh ter iskriv pogled. Mnogi kar niso mogli odvrniti oči z nje in jasno je tudi - zakaj. Sicer pa ne skriva dejstva, da v svojem delu nadvse uživa.

Pred časom je tako razkrila, kako se trudi za vsak lik in za vsako vlogo in kaj je pri tem zares pomembno. Dejala je, da si res prizadeva vsak lik narediti čim bolj naraven, saj meni, da je to prva stvar, s katero se igralec približa gledalcem. Karkoli izumetničega jo namreč odbije, zato je stremenje k naravnosti njena prioriteta.

"Je pa res, da sem se v vlogi Lare počutila zelo suvereno, saj mi je njena osebnost mnogo bliže, kot pa denimo vloga Žive iz serije V imenu ljudstva. Ali bi mi naravna upodobitev uspela tudi pri izrazito negativnih likih, ne morem reči, saj bi se morala v tem najprej preizkusiti, bi si pa zagotovo prizadevala v tej smeri," je za Njena.si povedala prikupna Gaja.

Ravno zaradi te svoje naravnosti je številnim dobesedno zlezla pod kožo in zato ne skrivajo velikega navdušenja nad njo. Zagotovo je pred njo lepa prihodnost, ki si jo je s svojim trudom in trdim delom že začrtala. Ne dvomimo: o njej bomo zagotovo še veliko slišali (v zadovoljstvo njenih oboževalcev).

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk