Jure Golder bo stopil v čevlje Slavka Bobovnika

Jure Golder bo stopil v čevlje Slavka Bobovnika (foto: Planet TV) Planet TV
12. 2. 2020

S koncem druge sezone in po stotih oddajah se voditelj Slavko Bobovnik poslavlja od kviza Milijonar, s tretjo sezono pa bo priljubljena oddaja doživela nekaj sprememb. Na voditeljski stolček se bo z novo sezono usedel pronicljivi Jure Godler.

Na Planetu se je odvila stota epizoda in hkrati zadnji del 2. sezone priljubljenega kviza Milijonar, ki ga je vodil Slavko Bobovnik. "Vesel sem, da sem gledalce in tekmovalce lahko pospremil skozi sto oddaj kviza Milijonar. Seveda smo se kdaj lovili, seveda sem se kdaj lovil, a naša edina želja je bila narediti vam sto zanimivih večerov," je ob zadnji oddaji povedal legendarni voditelj, ki je pustil neizbrisen pečat tudi na tem najbolj znanem kvizu vseh časov in izjemno smo veseli, da je sprejel izziv vodenja Milijonarja. 

V novi sezoni bo Milijonar doživel nekaj sprememb in na voditeljskem stolu bo tekmovalce odslej izpraševal Jure Godler. Čeprav je znan predvsem po svojem satiričnem delu, je pronicljivi Jure tudi velik ljubitelj kvizov, predvsem Milijonarja, in se nadvse veseli novega izziva. "To je bila ena izmed stvari, ki jih imam na seznamu, kaj bi rad naredil, preden umrem," se pošali in dodaja, da ga je kviz navdušil že leta 1998, ko je prvič prišel na male ekrane: "Spominjam se, da je šlo za prvi, res pravi dramatičen kviz v zgodovini televizije. Nezahteven format in natančno dodelana grafična, zvočna in svetlobna podoba sta ustvarila popoln hit, ki svoj ugled drži še danes. Priznam, da me je prevzel in od takrat sem gledal večino epizod iz Anglije, Amerike, pa tudi pri nas sem mu bil zvest."

S tretjo sezono, ki bo prvič na Planetu v ponedeljek, 2. marca, bo Milijonar hkrati predstavil malce spremenjeno nagradno lestvico, novost pa bo tudi nova oblika pomoči, pomoč voditelja. Tekmovalec jo bo lahko uporabil, če bo menil, da bi voditelj utegnil vedeti odgovor na zastavljeno vprašanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Manjka -i. foto: @acinesnitram

A post shared by Jure Godler (@godler) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se vidimo 2. marca, samo na @planettv Drugače pa se prijavite, ker vem, da veliko veste in še več znate! #milijonar #wwtbam

A post shared by Jure Godler (@godler) on