Kdo bo s kom v šovu Zvezde plešejo?

4. 3. 2020
Deli
Luka Žvižej, Jani Jugovic, Denis Toplak, Miki Vlahovič, Tomaž Mihelič (foto: Ana Gregorič / POP TV)
Ana Gregorič / POP TV

Prva oddaja plesnega šova Zvezde plešejo že trka na vrata in zdaj je znano, s kom bodo plesale zvezde in zvezdice. Predvsem slednje se bodo na plesnem parketu zavrtele na sam osmi marec, 'mučeniki' pa teden dni kasneje.

In kdo se bo s kom v novi plesni sezoni zavrtel na plesnem parketu Zvezde plešejo? Nekdanji rokometaš Luka Žvižej bo plesal s povratnico in zmagovalko prve sezone Tadejo Pavlič. Janija Jugovica bo trenirala Nika Bagon, Štajerska pa bo strnila vrste, saj bo Denis Toplak plesal z Nino Gerič. Miki Vlahovič bo po plesnem parketu vodil Valeriyo Musino, Tomaž Mihelič pa bo plesal z Martino Plohl. Zvezdniki imajo še 14 dni časa, da zvadijo svoj prvi ples, saj bodo nastopili v drugi oddaji. Poglejte, zakaj!

Ustvarjalci pripravljajo za prvo oddajo kar nekaj presenečenj, tako da bodo tokrat svoje prve plesne korake pokazale le zvezdice – Alya, Kataya, Teja Jugovic, Kaja Vidmar in Mojca Funkl. Alya bo plesni globus osvajala z zmagovalcem druge sezone Miho Peratom, Kajo Vidmar pa bo po plesnem podiju vrtel Miha Vodičar. Kataya je dobila povratnika iz prve sezone Nejka Petra Levaka, Mojca Funkl lanskega zmagovalca Arneja Ivkoviča, Teja Jugovic pa bo plesne korake trenirala s Tomažem Šterom.

Plesni spektakel Zvezde plešejo na zaslone POP TV prihaja v nedeljo, 8. marca, ob 20. uri. V najbolj plesni televizijski studio se vračata voditelja Tara Zupančič in Peter Poles. Sodniške loparčke bodo tudi to sezono dvigali Katarina Venturini, Nika Ambrožič Urbas, Lado Bizovičar in glavni sodnik Andrej Škufca.

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec