Nova KBM v Ajdovščini in Mariboru pripravila prestižna dogodka

Nova KBM v Ajdovščini in Mariboru pripravila prestižna dogodka (foto: FOTO: Mediaspeed) FOTO: Mediaspeed
19. 11. 2019 | Promocijsko sporočilo

S posebnim dogodkom je Nova KMB tako pozdravila premium stranke zahodne Slovenije. V Mariboru pa so slavili 2. obletnico poslovalnice Premium z odprtjem razstave del umetnika Nenada Cizla.

V torek, 5. novembra, je poslovalnica Nove KBM v Ajdovščini gostila premium stranke zahodne Slovenije. Večer je bil obarvan z odlično glasbo izvrstne vokalistke Anike Horvat ter primorskega kitarista in pevca Luigija, za odlično kulinariko pa je poskrbelo lokalno podjetje iz Ajdovščine – Misenplas. Premium dogodka pa ne bi bilo tudi brez odličnih okoliških pridelovalcev vin. Za degustacijo vin so poskrbeli vinarji Vipavske doline – Peter Ferjančič, Miran Kavčič in Bojan Potočnik. Nova KBM je ponosna, da na tak ali drugačen način podpira lokalne pridelovalce in obrtnike.

V poslovalnici v Mariboru odprli razstavo umetnika Nenada Cizla

Ob 2. obletnici poslovalnice Premium v Mariboru se je slovesno odprla tudi razstava del izjemnega štajerskega umetnika Nenada Cizla. Ta je na dogodku osebno povabil k ogledu razstave, ki bo v poslovalnici na ogled vse do 5. decembra.

O Premium programu je nekaj besed povedal tudi predsednik uprave Nove KBM, John Denhof: »Ta program smo ustvarili pred dvema letoma, danes praznujemo rojstni dan. Spomnim se še, ko smo prerezali črno mašno in si obljubili, da bomo strankam pomagali pri njihovem poslovanju s podporo in rešitvami – na tem mestu se razlikujemo od ponudbe preostalih bank.«

Premium program sicer prinaša številne ugodnosti, med katerimi je tudi brezplačen vstop v katerikoli letališki salon programa Lounge Key za vsakega imetnika Premium debetne kartice Visa in njegovega gosta.

Zaključek uradnega dela dogodka pa je popestrila izvrstna violinistka Mojca Batič, GD Nova.

Za več informacij o Premium paketu in njegovih ugodnostih obiščite poslovalnico Nove KBM.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri