Slavko Bobovnik odšel v pokoj, zdaj pa se vrača na televizijo!

Slavko Bobovnik odšel v pokoj, zdaj pa se vrača na televizijo! (foto: Planet TV) Planet TV
21. 2. 2019

Legendarni kviz Milijonar prihaja na Planet, vodil pa ga bo nič manj legendarni Slavko Bobovnik. Slavko se je nedavno upokojil in se poslovil od oddaje Odmevi, a kot kaže, je že hitro začel pogrešati televizijo.

Že 4. marca na Planet prihaja najbolj znan televizijski kviz vseh časov. Legendarni Milijonar, ki že 20 let ustvarja bogataše po vsem svetu, prinaša znan format petnajstih vprašanj, na katera morajo tekmovalci pravilno odgovoriti na poti do bogate nagrade. Pri tem bo tekmovalce vodil izkušeni televizijski voditelj Slavko Bobovnik.

"Če kaj znam, znam zastavljati vprašanja," se pred novim televizijskim izzivom pošali eden najbolj verodostojnih obrazov slovenskega medijskega prostora in prejemnik vrste medijskih nagrad.

"V prejšnji službi sem zastavljal vprašanja, skupaj se je nabralo nekaj tisoč vprašanih, in v Milijonarju bom spraševal. So pa seveda tudi bistvene razlike. Moji dosedanji sogovorniki so se velikokrat trudili pokazati svojo resnico, ne glede na to, kaj so si gledalci mislili o njej, za vprašanja v Milijonarju pa bo veljala le ena resnica. Tu izmikanj, prilagajanj, skrivalnic ali potvarjanj, ni."