Top zaključek projekta FerFud z znanimi obrazi in Top koncertom skupine Xequitfz

Top zaključek projekta FerFud z znanimi obrazi in Top koncertom skupine Xequitfz (foto: FerFud) FerFud
28. 9. 2019

Bliža se top zaključek FerFud sezone, kjer bomo za fine grižljaje še zadnjič lahko prispevali svoj FerFud prispevek za program Botrstvo v Sloveniji.

V sredo, 2. oktobra, se lahko od 17. ure dalje na Ljubljanski tržnici pridružimo zaključnemu FerFud dogodku, kjer bomo vsi ljubitelji dobrih okusov lahko še zadnjič poskusili Top Doge – fine grižljaje v obliki hot dogov na FerFud način – ter oddali svoj fer prispevek.

Na dogodku se bodo v sklopu zaključka letošnje FerFud sezone v finalu pomerili štirje najbolj priljubljeni Top Dogi, za katere so recepte prispevali sami znani obrazi, zmagovalca pa bo izbrala strokovna žirija pod vodstvom enega najbolj znanih slovenskih kuharskih mojstrov, Janeza Bratovža.

Na Ljubljanski tržnici, ki je pravo srce slovenske ulične prehrane, bo zbrane ob razglasitvi naj Top Doga v prijetne ritme zazibala skupina Xequtifz, na odru pa bodo nastopili tudi ambasadorji Top Dog projekta iz glasbenega sveta – Gaja Prestor, Klemen Mramor - Clemens in pevec skupine Los Ventilos, Urban Sever. Za dvig adrenalina ob kulinaričnem uživanju bosta poskrbela F&B Acrobatics.

Pridružite se zaključnemu dogodku, kjer bomo zbirali še zadnje FerFud prispevke in donacijo predali programu Botrstvo v Sloveniji.