Vid Valič bo gostil praznovanje 10. obletnice stand-upa na Slovenskem

Vid Valič bo gostil praznovanje 10. obletnice stand-upa na Slovenskem (foto: Marko Dellbelo Ocepek) Marko Dellbelo Ocepek
Vir: Story
20. 1. 2017

Televizijski voditelj in komik Vid Valič je s Perico Jerkovićem in Tinom Vodopivcem v Sloveniji posnel prvi televizijski 'stand-up roast', na katerih si komiki in znani obrazi drugo znano osebo privoščijo z zabavnimi komentarji.

V podobnem slogu pa se bo nadaljevalo tudi nadaljnje Vidovo ustvarjanje, saj bo konec januarja v Španskih borcih gostil tri večje stand-up predstave s 15 komiki. Izgovor je praznovanje 10. obletnice stand-upa na Slovenskem, dogodke pa bodo posnele tudi kamere, saj bodo nastope posneli za serijo oddaj na Kanalu A. Na prvem dogodku, ki bo 22. januarja, bodo nastopili Boris Kobal, Perica Jerković, Tin Vodopivec, Uroš Kuzman in Janez Usenik, na drugem, ki bo 4. februarja, se bomo lahko zabavali s Tadejem Tošem, Martino Ipša, Gašperjem Bergantom, Jernejem Celcem in Evo Virc, 7. februarja pa bodo serijo zaključili Vid Valič, Ana Maria Mitič, Sašo Stare, Admir Baltić in Aleš Novak.

Foto: Marko Dellbelo Ocepek

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story03/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 03/2017

Story 03/2017, od 12. 01. 2017