Znani Slovenci bodo pozdravili poletje v Srečni hiši

Znani Slovenci bodo pozdravili poletje v Srečni hiši (foto: Matej Mljač) Matej Mljač
9. 6. 2015

Tinkara Kovač, Urška Majdič, Mitja Petkovšek in Mojca Rode ter članice ansambla Skrivnost se pridružujejo poletnemu festivalčku Srečne hiše, ki bo potekal od petka, 12. junija, do nedelje, 14. junija. Skupaj z najmlajšimi bodo spoznavali naravo in živali, uživali v glasbenih delavnicah ter se kulturo in družbo aktivirali. Predvsem bo zabavno in aktivno!

Srečna hiša v Lukovici, ki je svoja vrata odprla novembra lani, aktivno uresničuje svoje poslanstvo usmerjeno v ustvarjanje lokalnega veselja za dosego globalne sreče. Otrokom nudi prijazen prostor, kjer se ti lahko zabavajo, kvalitetno in aktivno preživljajo prosti čas ali celo poiščejo učno pomoč. Njeno delovanje podpirajo tudi številni znani Slovenci, ki so tokrat priskočili na pomoč pri soustvarjanju programa prvega poletnega festivalčka Srečne hiše. Otroci bodo tako uživali v prijetni družbi znanih glasbenic kot so Tinkara Kovač, Urška Majdič in članice ansambla Skrivnost, ter se razgibali z ambasadorjema Srečne hiše Mitjo Petkovškom in Mojco Rode. Obeta se skratka igra, igra, igra!

Festivalček je brezplačen, na njem pa bomo zbirali živila za Anino zvezdico in finančna sredstva za društvo Petka za nasmeh, ki plačuje malico in kosilo socialno ogroženim šolarčkom. Vabljeni, da prispevate po svojih zmožnostih.

Oglejte si program junijskega festivalčka Srečne hiše: PROGRAM ali na Facebooku.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri