O, to pa je presenečenje! Petra Prevca so ujeli v družbi nekoga, ki številnim Slovencem veliko pomeni, počela sta tole ...

17. 4. 2024
Deli
O, to pa je presenečenje! Petra Prevca so ujeli v družbi nekoga, ki številnim Slovencem veliko pomeni, počela sta tole ... (foto: Bobo)
Bobo

Obožuje ga cela Slovenija in to bo vedno ostalo z njim - čeprav se je konec marca v Planici poslovil od tekmovalne športne kariere.

V življenju našega nekdanjega smučarskega skakalca Petra Prevca je zdaj zavel drugačen veter. Tekmovalni šport je obesil na klin in stopil na novo pot. Zaenkrat še ni znano, s čim točno se bo ukvarjal, a vsekakor ne bo stal križem rok, saj je trdega dela še kako vajen.

Očitno pa je prav pomlad tisti letni čas, ki je kot nalašč, da si tudi Peter malce spočije in se sprosti v družbi tistih, ki mu pomenijo največ. Najbolj vesel je, če je v teh trenutkih ob njem njegova družinica, pa tudi prijatelji. Med njimi je naš kolesarski as Primož Roglič, s katerim sta povezana tudi prek skokov, saj je Roglič prav tako nekdanji smučarski skakalec.

To zagotovo pomeni, da si imata vedno zelo veliko za povedati - in očitno je, da sta se pred kratkim družila. Roglič je namreč na svojem Instagram profilu objavil nekaj fotografij, na katerih je v družbi Petra Prevca. Slike so nastale nekje v marini, saj je v ozadju mogoče videti nekaj ladjic. Prevc in Roglič sta poskrbela za nekaj smeha med oboževalci, saj sta na pomolu vadila - telemark!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Primoz Roglic (@primozroglic)

Zadnja slika pa priča o tem, da športnika nista bila sama. Pozirala sta ob praznih vozičkih, v katerih se zagotovo "prevažata" njuna otroka. Peter ima Ludvika in Oskarja, Primož pa Leva in Aleksa. Njunih srčnih izbrank, Lore in Mine, na fotografijah ni opaziti, tako da ne moremo z gotovostjo trditi, da sta bili zraven. Morda sta se svojim fantom pridružili pozneje?  V vsakem primeru smo prepričani, da so se vsi skupaj imeli zelo lepo.

Sicer pa je bil v zadnjih dneh v centru pozornosti Cene Prevc. In kaj se je zgodilo? Župnik Martin Golob je namreč na Instagramu objavil pomenljiv zapis.  "Cene me je danes obiskal po naključju,… bo verjetno kmalu sam povedal na kaj se pripravlja. Na zeeelo lepo pot,… blagoslova!" je zapisal Golob in s tem že sprožil val navdušenja.

Pozneje se je oglasil še Cene in za Siol.net dejal: "V zadnjem obdobju sem na to temo dobil veliko vprašanj ljudi, ki so videli objavo. Lahko povem, da izjava ni povezana s poroko, na kar mnogi namigujejo. Ko bo čas za poroko, boste izvedeli."

Preberite še:

Novo na Metroplay: Kristijan Crnica - Kikifly o glasbenem ustvarjanju, izzivih in prav posebni tetovaži