Ojej, William, tako vedenje pa ni nič kaj lepo, medtem ko se soproga bori z rakom (marsikdo mu je res zameril)

16. 4. 2024
Deli
Ojej, William, tako vedenje pa ni nič kaj lepo, medtem ko se soproga bori z rakom (marsikdo mu je res zameril) (foto: Profimedia)
Profimedia

V zadnjih dneh je njegovo vedenje dvignilo kar nekaj prahu.

V britanski kraljevi družini se trenutno dogaja marsikaj, saj se dva pomembna člana, valižanska princesa Kate Middleton in njen tast, kralj Karel III, borita z rakom. Ob tem sta drug drugemu v veliko podporo, ki jo dobivata tudi od drugih družinskih članov.

Seveda so oči javnosti zdaj še toliko bolj pozorne na vedenje vseh pripadnikov kraljeve družine, še posebej na vedenje princa Williama, za katerega je Kate poudarila, da ji ves čas stoji ob strani. No, zato pa je njegova poteza številne še kako neprijetno presenetila.

Vse skupaj je razkril kolumnist, ki piše za MailOnline, Richard Eden. "Princ Harry je rekel, da sta z Meghan leta 2020 pobegnila iz domovine v strahu za svoje življenje. Zdi pa se, da njegov brat, princ William, živi dokaj normalno življenje. Ob koncu tedna se je ustavil v pubu v severnem Norfolku - s svojo taščo," je zapisal avtor. Dodal je še, da soproge Kate ni bilo v pubu.

Kateina mama, Carole Middleton, je za velikonočne praznike prispela v Norfolk, da bi bila ob svoji hčeri in njeni družini. Sama je bila Kate vedno v oporo, tako je tudi v teh, nič kaj lahkih dneh. Verjetno sta si z Williamom samo vzela trenutek zase in se malce sprostila v lokalnem pubu. A to vedenje je marsikdo princu zameril, saj se nekaterim ne zdi prav, da gre v pub, medtem ko se njegova soproga bori z boleznijo.

Zagotovo tudi prinčevi tašči Carole zdaj ni niti malo lahko. S hčerko sta zelo povezani in novica o zahrbtni bolezni je prizadela tudi njo. Zato ne čudi dejstvo, da hoče čim več časa preživeti s Kate.

Strokovnjakinja za kraljevo družino, Jennie Bond pa je medtem pozvala javnost, naj pokažejo razumevanje in sočutje do Carole, ki je tako kot ostali člani kraljeve družine brala o teorijah zarote, ki so se pojavile na družbenih omrežjih. "Morali bi pomisliti tudi na drugo mamo v tej zgodbi, Carole Middleton. Čeprav je Catherine stara 42 let, je tudi Carolina deklica. Gledati jo skozi to in prenašati pritisk, da mora vse razložiti, je moralo biti grozno težko," je povedala strokovnjakinja za The Mirror.

Preberite še:

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec