Bryan Adams najraje govori o hčerkah

Bryan Adams najraje govori o hčerkah (foto: profimedia) profimedia
18. 12. 2014

Kanadski pevec Bryan Adams, ki bo nastopil pri nas, je najbolj ponosen na hčerkici Mirabelle Bunny in Lula Rosyle, na fotografijo, ki se ji posveča, ter seveda na glasbo, ki je njegova prva velika ljubezen.

Sam pravi, da se ne počuti čisto nič drugače, odkar je dobil otroka, le njegovo življenje je postalo boljše in je dobilo nov smisel. Poleg tega je prepričan, da je očetovstvo vplivalo tudi na njegove pesmi.

"Nenehno govorim, da sta hčerki s Karibov, ker tam preživimo veliko časa, poleg tega sva vsaj prvo tam tudi naredila. Z mano hodita na turneje, saj želim, da bosta to moji mali rokenrol punčki," pravi Bryan, ki sicer zelo nerad govori o zasebnem življenju. "Enostavno ne maram govoriti o tem," kratko odgovarja. Veliko bolj zgovoren je, ko beseda nanese na fotografijo. "Glasba je pri meni vedno na prvem mestu in mi vzame večino časa. Rad ustvarjam nove pesmi, rad nastopam in razveseljujem publiko. In takoj za njo je fotografija."

Bryan je prav tako zaprisežen borec za pravice živali in vegan. "Skoraj 18 let sem že vegan. Moj moto je, če imaš rad živali, jih ne ješ," pravi Bryan, ki dodaja, da je ljubezen do živali prišla povsem spontano in da ni na njegovo odločitev biti vegan vplival noben poseben dogodek. "To, da čutiš nekaj do živali, je povsem naravno. Doma smo vedno imeli pse, ki so seveda postali člani družine. A ko sem malce odrasel in sem dojel, kaj se z živalmi okoli mene dogaja, sem začel na vse skupaj gledati z drugačnimi očmi. In tako sem sčasoma postal vegan."

Bryan v Slovenijo prihaja že četrtič. Je najuspešnejši kanadski roker vseh časov in eden od najboljših rokerjev na svetu sploh. Do zdaj je izdal že 11 studijskih, pet koncertnih in pet kompilacijskih albumov ter dva filmska. Za glasbeno ustvarjanje je dobil 23 nagrad ter bil 94-krat nominiran, leta 2006 pa je dobil tudi dve državni priznanji za prispevek h glasbi ter na področju dobrodelnega delovanja. Leta 2008 pa so ga ob 50-letnici Billboardove lestvice 100 najbolj vročih uvrstili na 38. mesto izvajalcev vseh časov. Pri nas bo nastopil v sklopu svoje zadnje turneje, ki se imenuje Reckless 30th Anniversary Tour.

Sandra Bratuša za revijo Story

Značke: Bryan Adams

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri