Chris Pratt: "Nikoli več ne bom debel!"

Je glavni junak akcijske znanstvenofantastične pustolovščine Jurski svet. (foto: Profimedia) Profimedia
12. 7. 2015

Težko si je predstavljati, da je glavni junak akcijske znanstvenofantastične pustolovščine 'Jurski park' Chris Pratt še pred dvemi leti tehtal kar 150 kilogramov, danes pa ..

"Bil sem impotenten, utrujen, čustveno depresiven. Pestiti so me začele prve zdravstvene težave, ki so me zelo ovirale in mi škodovale. Prevelika telesna teža je slaba za srce, kožo, duševnost in ves organizem," pripoveduje Chris, ki je moral v zadnjih nekaj letih zaradi najrazličnejših vlog izmenično hujšati in se rediti.

Da je leta 2011 utelesil igralca bejzbola Scotta Hatteberga v filmu Zmagovalec, se je moral znebiti 14 kilogramov. Že istega leta se je zredil za 23 kilogramov, in sicer zaradi vloge v komični romantični drami 10 let, v kateri je tehtal kar 125 kilogramov!

Zaradi angažmaja v filmu 00:30 - Tajna operacija je pridobil mišice, za vlogo odvetnika Bretta v komediji Dostavljalec pa se je ponovno zredil za 28 kilogramov.

Po vsem tem ni čudno, da je naposled nastopil trenutek, ko je imel vsega dovolj. To se je zgodilo, ko se je videl v eni od epizod serije Parki in rekreacija ter dojel, da se je res močno zredil in da še nikoli ni bil videti bolj smešno.

Takrat se je trdno odločil, da nikoli več ne bo debel, da bo postal mišičast in da bo takšen tudi ostal. Začel je naporno vaditi in se kmalu dejansko ponovno spravil v formo.

Trud pa se mu je tudi izplačal, saj danes slovi kot eden najbolj seksi hollywoodskih zvezdnikov, lani pa mu je pripadel celo naziv moškega leta po izboru mesečnika za moške GQ.

Preberite več na Cosmopolitan.si