Srčna izbranka Jurija Zrnca doslej tega ni vedela, zdaj pa je pokazala čisto vsem!

19. 3. 2024
Deli
Srčna izbranka Jurija Zrnca doslej tega ni vedela, zdaj pa je pokazala čisto vsem! (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Že dolgo časa veljata za trden par, ki ima veliko razumevanja drug za drugega.

Naš priljubljeni igralec Jurij Zrnec je po razhodu z igralko Sabino Kogovšek drugič našel ljubezensko srečo, in sicer z glasbenico Aleksandro Ilijevski. Oba sta zelo ustvarjalni osebi in njun dom je poln smeha. Družbo jima delajo hišni ljubljenci, za katere oba nesebično in zelo lepo skrbita.

No, ne samo Jurij, tudi Aleksandra premore zvrhano mero humorja, to pa občasno pokaže tudi na svojem Instagram profilu - in vključi tudi kanček samoironije, kar ljubitelji dobrega humorja še kako cenijo. Zdaj je svojim sledilcem pokazala uporaben trik in mirno priznala, da na to doslej ni pomislila.

Gre za to, kako si olajšati vsakdan - še posebej, če spijete kakšen kozarec limonade. Vsi vemo, da je ožemanje limon delo, ki bi se mu včasih najraje izognili, zdaj pa je Aleksandra pokazala trik, ki pride še kako prav. Gre za to, da v limono zapičimo tanko in ozko paličico, sok pa potem kar sam spolzi iz nje. Ne verjamete? Samo poglejte tole!

"In kako kej drgač? 
- celo življenje režem limone na pol, sicer sem pa ok, hvala!," je v svojem humornem slogu ob posnetku zapisala Aleksandra. Tudi mi doslej tega trika še nismo videli in verjamemo, da bo prav prišel še marsikomu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Ilijevski (@aleksth)

Medtem ko se njen Jurij ukvarja z igralstvom, Aleksandra piše svojo uspešno glasbeno pot. Ima oboževalce, ki z veseljem spremljajo njene koncerte in nastope. Zagotovo jih bo tudi v prihodnje razveseljevala s pesmimi, ki osvojijo že s prvimi takti.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan