Alenka Košir pokazala lepega sina in ob tem zapisala ganljivo resnico, ki se bo dotaknila mnogih

Alenka Košir pokazala lepega sina in ob tem zapisala ganljivo resnico, ki se bo dotaknila mnogih (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
20. 10. 2022

Alenka Košir ne skriva, da je na svoje tri otroke izjemno ponosna in izjemno navezana in da uživa v vsakem trenutku, ki ga preživi skupaj z družino.

Jalen Košir, sin Alenke Košir, je nedavno praznoval rojstni dan in Alenka se je seveda izdatno potrudila, kakor je pri njej že v navadi in mu spekla zares okusno torto.

Preberite še: Redka skupna fotografija Nine Osenar s sinom: Marlon je zdaj pravi lepotec!

Alenka je daleč od tipične vplinice, ki bi hrepenela po tem, da mora prav vsak svoj trenutek deliti na socialnih omrežjih, daleč od tega, uživa v trenutku in se posveča družini, lepe trenutke pa najraje objavi kasneje, ko je dogodek že mimo.

"Dva dni po praznovanju še social objava, za spomin ... Vse pogosteje se mi dogaja, da mi je škoda časa v tistem trenutku, ko nam je lepo, da se ukvarjam z objavami ... Ampak po drugi strani, so mi všeč objave, ker so lepo zbrane na enem mestu ... Lep digitalen spomin 💯. Vse najboljše ❤️ @jalenkosir RTM neskončno 🤗 #jalenmoj #happybirthday."

Njen zapis na Instagramu se bo prav gotovo dotaknil mnogih, ki v vsakem hipu želijo prav vsak svoj korak obelodaniti tudi na socialnih omrežji in jih morda povabil, da v svojih življenjih bolj uživajo in živijo v danem trenutku in se morda kdaj kam odpravijo celo brez telefona.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir)