Aljoša Bagola po 14 letih razmerja z Ivo Bagola zdaj sporočil takšno novico in mnogi so to že vedeli

21. 3. 2024
Deli
Iva Krajnc in Aljoša Bagola (foto: Marko Vavpotič/Zaklop.com)
Marko Vavpotič/Zaklop.com

Aljoša Bagola je zdaj povedal, kako se je v resnici vse skupaj začelo v njegovem razmerju z ženo Ivo.

Iva in Aljoša Bagola veljata za zelo skladen par, ki uživa v potovanjih in dobri hrani, rada uživata v sladken niču, Aljoša pa je v zadnjem času tudi vse bolj popularen pisatelj knjig za samopomoč, ki so med slovensko publiko vse bolj priljubljene in zdi se, da je po dolgih letih v oglaševalskih vodah, našel nov izziv, ki ga navdihuje, motivira in mu je v veliko veselje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aljoša Bagola (@aljosabagola)

Celo tako veliko veselje, da Aljoša piše tudi na dopustu in zdi se, da v tem zelo uživa in mu ni niti malo v breme. Vsekakor je pisanje nove knjige toliko lepše, če ob tem lahko uživaš ob pogledu na morje in čudovite grške plaže in seveda verjamemo, da mu tudi inspiracije ob tem ne zmanjka in da besede tečejo kar same od sebe.

Iva in Aljoša po tolikih letih skupnega življenja izgledata še kako sveže zaljubljena. "Vesolje je, vsaj v mojem primeru, nepoboljšljiv romantik. Ko sem štirinajst let nazaj na prvi pomladni dan na vrhu stopnic Prirodoslovnega muzeja (tam se je odvijala zabava po takratnih Viktorjih) uzrl najlepše bitje na svetu, sem stiskal pesti (in za vsak slučaj prekrižal še prste na nogah), da še ne odhaja domov. Zaklepetala sva se, zatrepetala in zatrapala, in vse ostalo je zgodovina najsrečnejšega človeka na svetu. Mene," je nedavno zapisal na svojem Instagram profilu.

Celoten del tridesetih let, ki veljajo za najslajša, sta preživela drug ob drugem in v tem času se jima je rodila tudi hči Sofia. Par se je sicer poročil po rojstvu Sofie, ki je zdaj že osnovnošolka. Mala lepotica je izrezljana kopija mame, ki tako na odrih kot izven njih slovi po svoji lepoti. Iva in Aljoša ne skrivata, da si znata tudi po dolgih skupnih letih še vedno začiniti njun zakon in da skupaj neznansko uživata. Družina veliko potuje, predvsem pa so najbolj srečni, ko so lahko supaj in ko lahko raziskujejo nove kraje, nove kulture in uživajo v novih okusih, ki jih je na potovanjih vedno na pretek. Zadnja leta poletja preživljajo v Grčiji in morda bo tudi letos to njihova čarobna destinacija.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord