Ana Klašnja pokazala noro drzno kombinacijo, za to sezono je izbrala TAKE čevlje, ki morda vsem ne bodo všeč (nam so!)

Ana Klašnja pokazala noro drzno kombinacijo, za to sezono je izbrala TAKE čevlje, ki morda vsem ne bodo všeč (nam so!) (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
4. 11. 2022

Zima se bliža in treba je poskrbeti za to, da nam je toplo. Stara modrost pravi, da pa je treba začeti pri - nogah. Saj veste: če nas zebe v noge, nas zebe v celo telo.

Naša postavna balerina Ana Klašnja se tega dobro zaveda, tako da je že na začetku jeseni poskrbela za toplo in trendovsko zimsko obutev. Marsikoga je s svojim izborom presenetila, saj smo je vajeni v bolj elegantnih izvedbah, a s stajlingom je poskrbela tudi za pridih elegance.

Jana Morelj pokazala, kakšen pobeg si je privoščila, številni bi bili na njenem mestu (ali pa v njeni družbi)

Odločila se je, da bo to zimo nosila visoke in robustne bulerje, ki na prvi pogled delujejo nekoliko grobo, a z izbranimi kosi se prvi vtis takoj popravi! Pokazala je, kako jih je treba kombinirati, da so videti ženstveno, in še vedno zelooo praktično! Zraven črnih bulerjev, ki se ob strani zapnejo z zadrgo, si je omislila kratke hlačke iz umetnega usnja ter črne nogavice, vse skupaj pa "polepšala" s širokim nasmehom.

Marjetka Vovk iskreno o odnosu z Raayem, vedno ni vse teklo gladko, vmes sta se tudi razšla!

Pokazala je, da so tudi bulerji lahko še kako seksi - na njej so videti fantastično. Izbrala je še daljši suknjič z drobnim karo vzorcem ter belo, malce širšo majico in veliko, črno torbo. Od make-upa je še najbolj opazna njena rdeča šminka, ki popestri zamolkle barve oblačil. Vsekakor gre za stajling, ki ga bodo modne navdušenke z veseljem kopirale, v takih in drugačnih izvedbah.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A n a K l a š n j a (@anaklasnja)