Ana Klašnja veliko poje, a se ne zredi: Zdaj je razkrila, kako ji uspeva ohranjati svojo vitkost

Ana Klašnja veliko poje, a se ne zredi: Zdaj je razkrila, kako ji uspeva ohranjati svojo vitkost (foto: POP TV za Slovenija ima talent) POP TV za Slovenija ima talent
23. 5. 2022

Nekatere so res srečnice, bi lahko rekli ob tem.

Ana Klašnja ne skriva dejstva, da je navdušena nad hrano, kar marsikoga preseneti, saj je izjemno vitka. No, zdaj je za revijo Lady razkrila, kako ji to uspeva.

"Včasih mi kdo reče, da nič ne jem, ker sem tako suha, a to ne drži. Ko imamo predstave vsak večer, tudi če jem, namreč kar pade čez mene. Hvala bogu nimam težav s tem, da bi pridobila kakšen kilogram, tako da se bojim, da bom, ko bom nehala plesati, kar okrepljena. A pravijo, da so potem gube na obrazu manj vidne, tako da ima vsaka stvar eno prednost."

Jasno je, da je Ana izjemno optimistična oseba in da v vsaki stvari najde nekaj dobrega. Mi smo prepričani, da bo svojo vitkost ohranila tudi takrat, ko bo nehala plesati, saj bo kljub temu ohranila svoj aktivni življenjski slog, ki vljučuje veliko gibanja.

Preberite še:  Ufff, Špela Grošelj je v teh zlatih kopalkah totalno VROČA! Pokazala je svoje bujne obline in razkrila, na kaj komaj čaka