Ufff, Špela Grošelj je v teh zlatih kopalkah totalno VROČA! Pokazala je svoje bujne obline in razkrila, na kaj komaj čaka

Ufff, Špela Grošelj je v teh zlatih kopalkah totalno VROČA! Pokazala je svoje bujne obline in razkrila, na kaj komaj čaka (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
20. 5. 2022

Simpatična pevka in voditeljica ne skriva dejstva, da so topli dnevi tisti, ki jih naravnost obožuje.

Špela Grošelj je dama, ki vsako sezono preseneti s kakšnim izbranim kosom, kar se nanaša tudi na kopalke.

Iščete navdih za seksi poletno oblekico? Jasna Kuljaj jo je že našla, zagotovo bo ta stajling všeč tudi vam!

Svojim oboževalcem je pokazala, za kakšen drzen model se je odločila letos. So zlate barve, bikini hlačke pa so z modrčkom povezane z zanimivim pasom. No, če se bo v taki opravi sprehodila ob morju ali bazenu, se bodo za njo obrnile številne glave.

V pripisu ob sliki pa je razkrila, da že odšteva dneve do svojih počitnic, jasno pa je tudi, kje jih bo preživela. "So HOT today... I mean the weather. ☝🏻😉 Kopalke & 🇮🇹, se začutmo čez natanko 29 dni! ☀️💦 Non posso aspettare! 🤩." Očitno je že malce neučakana, kar ni nič nenavadnega - po letu, polnem poslovnih izzivov in uspehov potrebuje malce oddiha, da si nabere novih moči.

Prepričani smo, da si bo znala narediti lep dopust, na katerem bo na vso moč uživala. To ji iz srca privoščimo, tako kot njeni oboževalci, ki upajo, da jih bo še razveselila s kakšnim lepim prizorom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Š ᴘ ᴇ ʟ ᴀ ɢ ʀ ᴏ Š ᴇ ʟ ᴊ (@spelagroselj)