Iščete navdih za seksi poletno oblekico? Jasna Kuljaj jo je že našla, zagotovo bo ta stajling všeč tudi vam!

Iščete navdih za seksi poletno oblekico? Jasna Kuljaj jo je že našla, zagotovo bo ta stajling všeč tudi vam! (foto: Blaž Vatovec) Blaž Vatovec
20. 5. 2022

Poletje je tisti letni čas, ko se ob večerih radi podružimo s prijatelji in se udeležimo kakšnega dogodka, razstave ali koncerta na prostem.

Za take priložnosti pa se radi uredimo malce drugače oziroma izberemo kakšen kos, ki ni ravno vsakdanji. Naša priljubljena voditeljica Jasna Kuljaj velja za damo, ki dobro ve, kaj ji pristoji, zato se marsikatera zgleduje po njej,

Helena Blagne izbrala TE seksi sandalčke, v katerih so njene noge naravnost sanjske, take je že dolgo nismo videli

V oddaji Pri Črnem Petru jo imamo priložnost občudovati v prelepih kreacijah, ki so na njej videti kot ulite! Malce smo pobrskali po njenem Instagram profilu in našli čudovito, poletno seksi mini oblekico, kakršno bi marsikatera zagotovo imela v svoji omari. Narejena je iz svetlečega materiala zlate barve, je brez rokavov in razkriva noge. No, Jasnine so naravnost čudovite, vitke in čvrste, optično pa jih je še podaljšala z elegantnimi sandalčki z visoko petko.

K taki opravi se zagotovo odlično poda kakšen poletni šal v črni barvi, s katerim se je mogoče ogrniti, in majhna, črna torbica. V vsakem primeru je gotova ena stvar: taka obleka zagotovo pritegne pozornost, saj je elegantna in seksi hkrati.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj)