Ana Maria Mirić razkrila svoj recept za hujšanje, pri njej se je še kako obnesel, danes je videti fantastično!

Ana Maria Mirić razkrila svoj recept za hujšanje, pri njej se je še kako obnesel, danes je videti fantastično! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
3. 8. 2021

Priljubljena komičarka in voditeljica v zadnjem času resnično žari, njen videz pa je očaral marsikoga.

Ana Maria Mitić se je včasih borila z nekaj odvečnimi kilogramčki, a zdaj je to za njo že zgodovina. Je vitka in polna življenjske energije in zdi se, da je njen videz iz leta v leto samo še bolj mladosten.

Marsikatera se sprašuje, kako ji je uspelo izklesati telo. Že večkrat je poudarila, da ne gre za noben čudež, temveč za red pri prehrani in vsakodnevno vadbo. Pomagalo pa je tudi to, da je postala mamica, kot je dejala sama.

"Če sem konkretna glede hujšanja: naredila sem vsaj 10 tisoč korakov z vozičkom na dan, saj je Lev le tako vsaj malo spal. Posledično nisem imela preveč časa za prehranjevanje, tukaj je bilo še dojenje itd. Skratka, vse našteto v kombinaciji s hormonskimi spremembami in kilogrami so se kar topili."

Vir: revija Obrazi Avenija

Njen Lev je zdaj pravi mali navihanček, ki mu mama Ana Maria ob vsakem koraku stoji ob strani - tudi med igro in tekanjem naokrog, kar zagotovo pomaga pri vzdrževanju zdrave teže.