Ana Maria Mitić brez trohice šminke in od blizu, poglejte si, kako mladostna je in kako se razvaja

Ana Maria Mitić brez trohice šminke in od blizu, poglejte si, kako mladostna je in kako se razvaja (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
29. 7. 2021

Njena telesna preobrazba je marsikoga navdušila, saj je po rojstvu sina Leva izgubila kar precej kilogramov.

Ana Maria Mitić je zdaj vitka dama, ki je v svoj vsakdan uvedla ukvarjanje s športom in zdravo prehrano. Še vedno pa je gurmanka, ki se ne odpoveduje dobri hrani, a ji uspe vse "pokuriti" z gibanjem in s skrbjo za malega sinčka.

Trenutno se mudi na počitnicah, in sicer na Madžarskem, kjer uživa v družbi tistih, ki ji pomenijo največ. Ob tem pa ni pozabila na svoje sledilce na družbenem omrežju, zato jih redno razveseljuje s prisrčnimi in simpatičnimi prizori, kot je spodnji.

"Njamsa hamsa. Ja, počitnice so tudi za to, da se od ranega jutra zažiraš z dobrotami," je zapisala hudomušno razpoložena Ana Maria, po tem, ko si je privoščila slastni rogljiček. Ne moremo spregledati dejstva, da je videti izjemno mladostno tudi brez trohice make upa. Njena koža je napeta, širok nasmešek pa razkriva, kako zadovoljna je.

Zagotovo se bo med oddihom imela lepo, si ogledala kakšno znamenitost in si privoščila še kakšno odlično sladico, ki jih na Madžarskem ne manjka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maria Mitic (@mamamaria.si)