Ana Maria Mitić čisto NAVDUŠILA s prizorom v kopalkah, take je res še nismo videli in čudovita je!

Ana Maria Mitić čisto NAVDUŠILA s prizorom v kopalkah, take je res še nismo videli in čudovita je! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
28. 6. 2022

Vsestransko ustvarjalko smo nazadnje spremljali v šovu Znan obraz ima svoj glas, v katerem nas je med drugim navduševala z lepimi stajlingi in čudovitimi pričeskami.

A poletje je čas, ko si tudi znane Slovenke in Slovenci vzamejo čas samo zase in za svoje najbližje in se podajo na zaslužen oddih. Očitno si je malce premora vzela tudi Ana Maria Mitič, pri tem pa ni pozabila na svoje zveste sledilce in oboževalce.

Rebeka Dremelj po 11 letih poroke sporočila tole in osupnila

Tokrat jih je še posebej razveselila z lepim prizorom, ki ga je objavila na svojem Instagram profilu, pri tem pa še marsikoga presenetila. Ne spomnimo se, da bi se kdaj pred objektiv postavila v kopalkah (morda se motimo, pa nam je to ušlo), a zdaj je naredila prav to - in čisto zažgala!

"En dober skok v nov teden vam želim! Če pa bo preveč valov, pa da se elegantno povlečete ven. Život je more, tko da … Čofa čof!," je zapisala ob sliki, na katerih so jo številni občudovali v enodelnih kopalkah s črno-belim vzorcem, ki ji pristojijo kot ulite. S spetimi lasmi in brez trohice make-upa je videti kot mlado dekle!

Simpatični temnolaski se pozna, da redno telovadi in pazi na prehrano, saj je njena postava izklesana in vitka. Zagotovo je za marsikoga prava vzornica, ko gre za skrb zase in številne se zgledujejo prav po njej. Upamo, da nas bo to poletje še kdaj razveselila s kakšno tako prisrčno objavo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maria Mitic (@mamamaria.si)